OVO NISTE ZNALI

Voja Brajović otkrio TAJNE “Otpisanih” i priznao: Nikad nisam bio SIROMAŠNIJI, nisam imao hleba da jedem

Objasnio i kako je serija dobila ime

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ Star Magazin

Glumac Voja Brajović nedavno je otkrio da on i Dragan Nikolić od honorara koji su dobijali za uloge u seriji “Otpisani”, nisu imali ni za hleb.

“Kaskaderi su zarađivali mnogo više od nas! Oni su naplaćivali po padu i najviše su zaradili, a mi smo ostali siromašni. Mislim da nikad nisam bio siromašniji nego tada. Potpisivali smo ugovore za male pare. Kada sam pokušavao da pregovaram za veći honorar, producenti su rekli: ‘Ako nećeš ti da potpišeš, ima ko hoće za te pare’. Nisam imao hleba da jedem”, ispričao je on za Hit Informer.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Voja Brajović se i danas seća REČI legendarnog Pavla Vuisića: Znaš, ja nemam DECU, ali postoje…

Kako je serija stekla ogromnu popularnost, odlučeno je da se, četiri godine kasnije, snimi i druga sezona.

“Pred početak snimanja pozvao me je reditelj Aca Đordević i rekao: ‘Biće para, imaćete milion dinara po epizodi'”, otkrio je dalje Voja za pomenuti medij.

“Dragan i ja se nismo zadovoljili tom sumom, već smo podigli cenu na 2.300.000 dinara po epizodi. Direktor serije Mladen Todić se složio i tako smo za drugu sezonu Dragan i ja zaradili po 30 miliona dinara”, ispričao je glumac za Hit Informer.

“Tihi” ne može u Hrvatsku: Voja Brajović sa granice vraćen za Beograd

Kako je naveo, zbog njih dvojice i Pavle Vuisić je dobio veći honorar.

“Saznali smo da je Pavle pristao da snima za 20 miliona. Rekli smo Mladenu Todiću da i njemu podignu cenu na 30 miliona ili ćemo se opasno naljutiti. Pristao je i tad smo počeli da radimo drugu sezonu”, otkrio je Brajović.

Objasnio je i zbog čega je serija nazvana baš “Otpisani”.

“Tako je nazvana zato što je u svakoj od 13 epizoda, koliko je sezona imala, trebalo da pogine po jedan od 13 glavnih likova. S obzirom na to da je serija bila izuzetno gledana, na kraju je odlučeno da neko od njih ipak preživi”, rekao je on za Hit Informer.

Voja Brajović dobio nagradu “Izvanredni Zlatni beočug”, a evo ko su ostali dobitnici

Priznao je i da je, u jednom trenutku, Dragan Nikolić bio najstariji na snimanju.

“Gagi smo dušu vadili na snimanju jer je bio malo stariji od te naše generacije glumaca. Zezali smo ga: ‘Matori konj koji se švercuje uz nas’, a u stvari je bio samo šest godina stariji od nas”, zaključio je Voja za pomenuti medij.



Izvor: Objektiv.rs, HIT Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar