2 puta za 48 sati osvojila nagradu na lutriji: Posle OVOG telefonskog poziva ni iz kuće ne sme da izađe

Napravila je početničku grešku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Idaho Lottery printscreen

Znate li kolike su šanse da dva dana zaredom osvojite ovoliku sumu koliku je osvojila Amerikanka Orlin Piterson iz Hejdena u Ohaju? Jedan prema 282 miliona!

Orlin je prvog popodneva na trafici u mestu kupila srećku “Grand fortune” koja joj je uveče donela impresivnih 200.000 dolara, a onda je narednog dana ponovila postupak samo što je uzela tiket za “Comin’ In Hot” lutriju i zaradila je još 300.000 dolara.

Sve je SUMNJIVO u Africi: U poslednjem kolu LOTO igre izvučena sedmica, a redosled brojeva je sve ŠOKIRAO

Senzacionalna pobednica nije mogla da veruje šta se dogodilo, pa je bez ikakve diskrecije došla u prostorije lutrije Ajdaha u grad Bojsi kako bi podigla ček na ukupnih 500.000 dolara, pošto se radi o istom priređivaču igre.

Međutim, kada se vratila kući, usledio je telefonski poziv koji ju je uznemirio. Glas sa druge strane žice rekao joj je da neće ostati s tom sumom, već će biti opljačkana.

Orlin Piterson alarmirala je policiju na vreme, nadajući se da će se ući u trag osobi koja joj je pretila, a za sada se trudi da sve okrene na pozitivnu stranu.

“Ne smem iz kuće da izađem, ne samo zbog tog poziva već i komšija koje navaljuju da častim, da odmah priredim roštilj u dvorištu. Sa ovim novcem platiću zaostale račune, kupiti novi kamionet i otputovati u Las Vegas što mi je celog života bio san. Nadam se samo da će i policija do tada uraditi pravu stvar”, rekla je Orlin za američke medije.

Zanimljivo je i da je trafika na kojoj su kupljene obe srećke profitirala – od priređivača igre dobila je na poklon čak 20.000 dolara.

Žena poslala muža da uplati LOTO, a on označio POGREŠNE brojeve: Gledali prenos kad se dogodilo čudo



Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail, Metro.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar