U prvi album Aleksandre Radović ova FOLKERKA je uložila veliki novac! Otkrivena tajna iz 2003. godine

Pevačica je snimila album, ali je u poslednjem momentu odustala od izdavanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Andreja Damjanović

Aleksandra Radović je davne 2003. godine snimila ni manje ni više nego album sa turbo folk pesmama, a retko ko je znao da je sve finansirala narodna pevačica devedesetih godina Anica Milenković.

Anica je u jednom intervjuu iz tog perioda najavila da se povlači sa estrade i da će postati menadžerka jedne mlade i talentovane pevačice, a u pitanju je upravo bila Aleksandra:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Anđelka Prpić nakon RAZVODA našla novu ljubav! On je bivši DEČKO Aleksandre Radović

“Dosta mi je estrade, neću više da snimam ploče. Prelazim u menadžerske vode. Finansiraću ploče mlade pevačice Aleksandre Radović, koja je mnogo talentovana i dugo se amaterski bavi muzikom. Novac koji uložim u njenu karijeru vratiće mi se preko njenih nastupa”, izjavila je Anica 2003. godine.

Foto: Screenshot Youtube

Ubrzo nakon toga, na estradi se pojavila Radovićka, ali kao pop pevačica. U želji da saznamo zbog čega nije realizovana saradnja između njih dve, kontaktirali smo s Milenkovićevom, koja već duže vreme živi u Americi.

“Ona je odustala”, odgovorila je u poruci Anica, ali je posle nekoliko dana promenila ploču, tvrdeći da zapravo postoji još jedna Aleksandra Radović.

“Poznajem dve osobe pod tim imenom. Aleksandra Radović je pop pevačica i ona nikad nije pevala narodnjake. Nema govora da sam joj ja pomogla. U pitanju je druga Aleksandra, ona je anonimna i pevala je narodnjake u to vreme”, pravdala se Anica.

Aleksandra ISPROZIVALA Eminu? : Dok koleginice prave parfeme, ja pravim…

Maja Nikolić, koja je svojevremeno nastupala s Radovićkom, tvrdila je tada da je ona ipak pevala narodnjake:

“Aleksandra je bila prateća pevačica u mom bendu. Ja sam pevala isključivo pop muziku, a ona je pevala narodnjake i to svi znaju. Lično ne znam da li je Anica platila Aleksandrinu prvu ploču, ali nikad nisam čula da postoji još jedna Aleksandra Radović koja peva narodnu muziku. Znam da je Radovićka pevala na nekoj svadbi na kojoj su gosti bili Željko i Milica Mitrović i da su je oni primetili i pomogli joj da snimi pop album”, pričala je Maja.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar