Ša POBEGAO iz Zadruge?! Reper se popeo na KROV i preskočio ogradu zbog Tare Simov (VIDEO)

Reper nije izdržao pritisak zbog bliskog odnosa sa Tarom Simov

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov već duže vreme imaju jako specifičan i blizak odnos za koji većina ljudi tvrdi da je više od prijateljskog.

Nakon pitanja koje je dovelo u pitanje njihov odnos, reper je nakon kraće rasprave izrevoltiran preskočio ogradu i napustio rijaliti.

Rasprava je počela nakon pitanja za Taru, a to je da odgovori kada je Ša slagao, a ona je opet sve stavila pod neki veo misterije što se nije svidelo reperu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tara i Ša se GRLILI i LJUBILI pred svima: Odmah usledile reakcije zadrugara (VIDEO)

“Opet neka misterija”, prebacio je Ša.

“Nije slagao, nego pričao je da je povredio žensku osobu na neki način, a onda ovde dođe i ublaži, ja sam na neki način drugačije zaključila. Jao, sad sam skapirala. Nije slagao, nego je drugačije pričao nego sa mnom. Npr. kažeš da hoćeš da ideš na Bahame ovde, a meni kažeš na Maldive, a sve se to svodi na isto. Nije slagao, nego sam mu zamerila odgovore na dva pitanja”, dodala je Simova, ali onda se ubacila i Mina Vrbaški i Vladimir Tomović:

Konačno isplivao DOKAZ da su u vezi: Pronađene TAJNE poruke Tare Simov i Ša! (VIDEO)

“Ša nema prirodnu reakciju u druženju sa Tarom, Tara sa Ša. Ša daje sebi za pravo nešto. Tara je za mene kriva za ovaj odnos 1%, Ša 99%. Evo, igramo fudbal sinoć, Tara ide iz rehabilitacije, Ša uzima flašu da je gađa. Nisi je gađao da je pogodiš, ali je flaša letela da je prepadne. Daju nama za pravo, da li mi imali dobre ili loše odnose, da kažemo da tu nešto u najmanju ruku smrdi ili miriše. Postavlja pitanja vrlo lično. Sa namerom je postavljala pitanja, osetio sam potrebu da kažem da je svako pitanje prema Ša bilo direktno njemu namenjeno. Ne želi da ga izgubi davanjem iskrenih odgovara. I ja sam obazriv kada odgovaram, jer ne želim da budem neprijatelj”, istakao je Tomović.

“Dosta mi je ovih pederskih fora, izd*kam se svima u usta. Opet si napravila ovo, doviđenja, završili smo”, poručio je Ša, i otišao iz kuće, a Tara je završila u suzama.

Ša se popeo na krov u ekonomskom dvorištu, onda je odjednom nestao sa vidika, odnosno kamera, još ostaje pitanje da li je Nenad pobegao ili će ga produkcija vratiti.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar