Konačno! Otkriveno o čemu muškarci ZAISTA razmišljaju pre VOĐENJA LJUBAVI

Da li ste iznenađeni?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/cookie_studio

Žene uglavnom misle da muškarci, uoči prvog seksa, posmatraju svaki njihov potez.

Međutim, to i nije baš tako.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Većina njih je mnogo više usresređena na to da ne pogreši u nečemu, nego što razmišlja o eventualnim “kiksevima” partnerke.

Tipičan scenario je: Počinje predigra uz poljupce i milovanje i muškarac se automatski pita: “Hoće li se ovo stvarno dogoditi?”.

Kombinacija neizvesnosti i goruće želje često rezultira većim trudom u predigri. Međutim, kod mnogih muškarca se u ovim trenucima, koji bi trebalo potpuno da ih obuzmu, javlja zabrinutost zbog “tehničkih” detalja (pogotovo ako je u pitanju prvi seks) – hoće li savladati kopču na brushalteru, hoće li se u pravom trenutku setiti gde je ostavio kondom, da li je sklonio svoje prljave čarape ili su još pored kreveta…

Foto: michele piacquadio / Alamy / Alamy / Profimedia

A živci trpe!

I tako se, dok predano pokušavaju da podignu stepen uzbuđenja kod partnerke, neizvesnost ostvarenja cilja, kao i budno praćenje reakcija na ono što preduzimaju – nastavljaju.

A onda, kada se partnerka potpuno predaje, uzbuđenje muškarca još više raste. Ali, osim neverovatnog uzbuđenja, živci počinju da trpe zbog brige šta se događa u najvažnijem delu tela.

Foto: Freepik/yanalya

Jednostavno, muškarci svaki put žele da seks bude vruć, zabavan i neobuzdan. Naravno, i najbolji koji je žena dotad doživela.

Izvor: Objektiv.rs, Krstarica

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar