Muž se žalio na MUČNINU u stomaku posle ženinih jela, pa instalirao kameru u kuhinji i doživeo ŠOK

Bilo mu je sumnjivo šta se to događa u poslednje vreme

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/tonefotografia

Sedamdesetogodišnja Njujorčanka Sanča Trivera uhapšena je kada je utvrđeno da je pokušala da otruje supruga Roberta Berona.

Robert je primetio da ga u poslednje vreme redovno boli stomak posle Sančinih jela za ručak, ali i da mu kafa više nema isti ukus kao pre.

Kuvarica uhapšena zbog DEKORACIJA na kolačima: Policajci se frapirali kad su videli šta je napravila

Dok se supruga pravila da ne zna ništa o tome pokazujući mužu da je kafa koja se kupuje i dalje ista kao pre, on je počeo da spava i po 15 sati dnevno.

Išao je kod lekara, a onda je, shvativši da je sve u redu s njim instalirao tajnu kameru u kuhinji ne bi li video ima li njegova draga Sanča nekakve veze sa Robertovim zabrinjavajućim stanjem organizma.

Pogledavši snimke posle, samo što se nije onesvestio. Na njima je primetio da Sanča koristi isti otrov kao za bubašvabe i sipa mu u kafu i neka jela.

Najluđe u celoj priči je da je Sanča priznala šta je radila!

“Nisam puno puta sipala otrov, možda nekoliko puta i to samo onda kad sam baš ljuta. Da bih ga naučila lekciji da ne može tako sa mnom da postupa”.

Sanča je puštena iz pritvora bez kaucije ali uz sudski nalog da ne sme više da se približava mužu do razvoda.

Posle 4 godine konačno zaprosio devojku, a onda je tek na VENČANJU otkrila njegovu tajnu staru 20 godina



Izvor: Objektiv.rs, Oddity central

Komentari (2)

  1. da je ovo muz uradio zeni i bez snimka bi ga bacili na robiju u americi, zene su tamo postale paraziti drustva ,prokletnice i psihopate, 90% je takvih, a ka istom ide i ostatak sveta

    Odgovori

Ostavite komentar