Kuvarica uhapšena zbog DEKORACIJA na kolačima: Policajci se frapirali kad su videli šta je napravila

Zbog bizarnih rukotvorina, reagovao čak i ministar sporta i omladine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/prostooleh

Kuvarica javnosti nepoznatog identiteta uhapšena je u egipatskom glavnom gradu Kairu nakon što je prijavljeno da je za potrebe slavlja u jednom sportskom klubu napravila kolače u obliku muškog polnog organa.

Kolači su bili deo keteringa i vlasnik kluba, kao i slavljenici nisu znali kakve će kolače dobiti. Samim tim, vlasnik kluba Gezira morao je da prijavi “autorku dela” kako se ne bi posle pričalo da je neko iz kluba naručio takve kolače sa lascivnim motivima.

Na kolačima su bili nacrtani muški i ženski polni organi, kao i zadnjice, Foto: Metro.co.uk printscreen

Ipak, vlasnik kluba nije uspeo da spreči da perverzne slike procure na društvene mreže, ali je zato policija za manje od 2 časa uhapsila kuvaricu. Nakon toga, s njom su organi reda došli u klub i nisu ni oni mogli da veruju kad su videli šta je napravila žena sa kolačima.

“Jedna žena došla je da mi traži ovakve kolače. Mislila sam da je deo zabave i ona. Takođe sam verovala i da je ovo sve zanimljivo, cela proslava, te da bi i kolači trebalo tako da izgledaju”, rekla je kuvarica prilikom dovođenja u klub.

Neverovatno, ali priča je otišla toliko daleko da je na nju morao da reaguje i doktor Ašraf Sobi, egipatski ministar sporta i omladine.

“Ovo je nečuveno i uvredljivo”, rekao je on.

Kuvarica je na kraju posle privođenja kažnjena sa 233 dolara i puštena je kući uz uslov da “nikada više ne čini ništa slično sa kolačima”.

Oženjeni šef rizikovao sve da se usred karantina vidi sa sekretaricom Anom: Ovaj DETALJ ga je uništio



Izvor: Objektiv.rs, Metro.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar