Posle 4 godine konačno zaprosio devojku, a onda je tek na VENČANJU otkrila njegovu tajnu staru 20 godina

Žena se tresla od muke gledajući budućeg supruga u neverici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/LoveStoriesTV

Imao je četiri godine da joj prizna šta mu se svojevremeno desilo u prošlosti, a on je izabrao baš dan venčanja da budućoj supruzi otkrije najveću tajnu.

Džejk Rešmor (42) iz Oregona zabavljao se pune 4 godine sa Houp (33) kada je konačno odlučio da je zaprosi. Prijatelji su se uveliko čudili šta čeka jer su oboje imali dobre poslove, živeli su zajedno i imali sve preduslove da započnu sa stvaranjem porodice.

Čak je i glavu OBRIJALA! Glumila da umire od raka, pa skupila ogroman novac za VENČANJE iz snova

Houp je u Džejku videla osobu sa manama koje imaju svi, ali pre svega iskrenog, poštenog i zgodnog muškarca. Kada je videla da je veza postala ozbiljna, ispričala mu je sve što treba da zna iz njene prošlosti i očekivala je da je on to isto uradio, ali ne.

“Dogodio se i taj dan venčanja kada me je ošamario tajnom iz prošlosti. Pre nego što ćemo se uzeti, povukao me je u stranu i rekao mi je da je već bio oženjen. Mislila sam da se šali jer mu je humor bio jača strana u životu, ali bio je smrtno ozbiljan. Slošilo mi se, pa sam sela na stolicu. Pitala sam ga kad se to dogodilo i zašto je ćutao. Rekao je da je smatrao da to nije važno jer se dogodilo kada je imao 22 godine i kada je sa prijateljima išao u provod u Las Vegas. Tamo je upoznao jednu devojku s kojom je spavao i pio i posle desetak sati zaprosio ju je. Uzeli su se tamo, ali i razveli posle nekoliko dana”, napisala je Houp na sajtu Quora.com.

I dalje joj nije bilo jasno, ako je bilo beznačajno, zašto joj je budući suprug to krio.

Tražila da joj niko na venčanje ne dođe u BELOJ haljini: 3 žene je NISU poslušale, ovako ih je ponizila

“Rekao je da je od početka veze želeo da ga vidim kao savršenog muškarca bez mana i mrlja od pre. Slagao me je i da nikad pre nije pio, a onda mi je ovo ispričao. Priznao mi je pred venčanje da je u tom periodu bio maltene alkoholičar i da je to trajalo nekoliko meseci. Nadam se da je to to od priznanja, pošto smo tek 3 meseca u braku. Imam neki osećaj da ih još tajni, ali ne smem da ga čačkam, jer se jako lepo slažemo i stvarno se trudi oko mene”, napisala je žena.

Ljudi su u komentarima napali Džejka za tajnu jer, koliko god da je njemu bila beznačajna, morao je da prizna pre venčanja.

“Sad je između vas podigao zid. Možda ga sada ne vidiš, ali tu je. Svaka vam čast ako ga uskoro srušite. Ja moj posle nekih njegovih tajni nikada nisam uspela da srušim”, napisala je Melisa iz Čikaga.

“Trebalo je JA da budem tu!”: Upala na venčanje, OŠAMARILA mladu, a za mladoženju je imala UŽASNU poruku



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar