OBJEKTIV OTKRIVA

Evo zašto se Milena smejala na fotografiji sa Mikom: Istina je STRAŠNA, otkriva svu njenu PATNJU

Mikini ljudi juče medijima dostavili fotografiju na kojoj se vidi glumica Milena Radulović kako nasmejana stoji do Aleksića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ Milenaradulovicfp

Advokat Zoran Jakovljević, branilac reditelja Miroslava Mike Aleksića (68), osumnjičenog za seksualna zlostavljanja glumice Milene Radulović (26), Ive Ilinčić (26) i još četiri devojke, tražio je izuzeće tužioca koji vodi istragu, ali je taj njegov zahtev odbijen.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

To je bio drugi potez Aleksićeve odbrane. Prethodno je njegov branilac rekao da će „ako bude morao” javnosti dostaviti materijale na kojima se jedna od oštećenih vidi nasmejana i srećna nakon navodnog zlostavljanja. To se i dogodilo. Iako je strogo zabranjeno iznošenje bilo kakvih informacija iz istrage, na jednom sajtu juče se pojavila fotografija na kojoj se vidi Milena Radulović kako nasmejana stoji do Aleksića. Snimak je navodno nastao u junu 2013. godine, a ovekovečen je završetak kursa u Aleksićevoj školi glume. Pored njih dvoje, i još nekoliko polaznika škole, na fotografiji su još Aleksićeva supruga Biljana Mašić i glumac Ivan Zarić.

Foto: Objektiv.rs/Vladimir Šporčić

SMEH JE MASKA ZA BOL
Prema rečima psihologa koji nije želeo da mu se ime pominje u medijima, smeh je zapravo maska za bol.

– Emocije se, pa tako i bol, mogu izražavati kroz smeh. Žrtve usled velike količine straha mogu smeh aktivirati kao odbrambeni mehanizam. To važi za ljude koji su doživeli veliku traumu. Smeh ima moć da potisne, jači je od mnogih negativnih emocija, pa samim tim žrtve njime potiskuju negativno iskustvo, kaže sagovornik Objektiva.

Fotografiju možete pogledati OVDE.

Tužilac ODBIO ZAHTEV Mikinog advokata! Saslušanje treće žrtve završeno

Prema nepotvrđenim informacijama, Jakovljević je izuzeće tražio smatrajući da je zamenica tužioca pristrasna, jer je u sva tri dana saslušanja onemogućavala
oštećenima da odgovaraju na deo pitanja odbrane. Neka od pitanja koje je tužilaštvo odbilo jesu „zašto su posle zlostavljanja nastavile da idu u školu glume kod Aleksića” i „da li su prilikom samog čina zlostavljanja mogle da napuste prostoriju u kojoj se to dešavalo”.

Piše: K. KAPISODA

Ovu i ostale zanimljive priče pročitajte u sutrašnjem štampanom Objektivu.

Foto: Objektiv.rs

 

 

 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (56)

  1. Ja na fotografiji vidim devojku zatvorenih očiju sa prenaglašenim (o)smehom koja vidno fizički uzmiče od "čika Mike". Te zatvorene oči i prenaglašeni (o)smeh mogli bi zaista da budu mehanizam odbrane za preživljavanje neprijatne situacije (fotografisanja s nekim od koga osećamo fizičku ugroženost i koga se bojimo). Žao mi je što je ljudima vidim i ovde, a i nekima u javnosti (kao Jeleni Tinskoj npr) teško da prihvate psihološku kompleksnost iskustva koje su ove devojke preživele. Ako ste sa 17 godina bili već intenzivno seksualno aktivni, nekima od vas može biti teže da ovo pojmite, jer ste već u tim godinama vrlo dobro znali da je seks seks i nije mogao neko da vam seks podvali kao nekakvo ,,glumačko oslobađanje" ili neznamtinijašta. Kod Đovanija Bokača u Dekameronu jedna od novela baš govori o manipulaciji s ciljem podsticanja na seksualni čin, gde ,,sveštenik" prevari žene da imaju s njim seks, podmećući sam čin kao ritual isterivanja đavola. Svako ko je neiskusan ili povodljiv (što mladi većinom i jesu, pa su zato i zaštićeni zakonom u ovakvim slučajevima gde je odgovornost na odrasloj osobi) može da proguta žvaku o tome da to što su radili u toj kancelariji nije bio klasičan seks koje bi one imale s dečkom, već završetak pripreme glumca. Mislim, svašta je mogao da im proda kao priču, a one ako su bile seksualno neiskusne ili nedovoljno obaveštene (što je vrlo verovatno, pošto se o seksu kod nas ne priča na zdrav način) i s puno poverenja u njegovu stručnost i autoritet, a i straha od njegovog temperamenta, prepuštale su mu se, koliko god da su se osećale neprijatno. On je zasigurno birao takve koje su se pokazale podložnim. Stvarno tu može biti svačega, jer je, kao što rekoh, ovo mnogo kompleksnija psihološka priča zbog visokog stepena višegodišnje manipulacije DECOM.

    Odgovori
  2. Bas tuzno, tuzno ne moze biti, jadni ste vi gospodjo kad vam je sin citav svemir, a on jos jadniji kad ima takvu ograničenu majku, pored takve posesivne majke nikada nece ni imati ženu, ko sve danas radja i ima decu.

    Odgovori
  3. Da,da...me moze se sakriti ni tajni godisnji u Dubai...a tek ona druga..silovao je svakog utorka,7 mjeseci=28 ...Alahu dragi...

    Odgovori

Ostavite komentar