DETALJI SLUČAJA

Tužilac ODBIO ZAHTEV Mikinog advokata! Saslušanje treće žrtve završeno

Devojka (21) koja ne želi da se njen identitet otkrije prijavila je Aleksića za silovanje i nedozvoljene polne radnje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Milena Arsenic

U Višem tužilaštvu u Beogradu danas je prekinuto saslušanje treće devojke koja je davala iskaz u vezi optužbi za silovanje i nedozovoljene polne radnje za koje je osumnjičen Miroslav Aleksić. Kako nezvanično saznaju “Novosti”, prekid je usledio jer je Aleksićev branilac Zoran Jakovljević tražio izuzeće postupajućeg zamenika tužioca.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On smatra da je Tužilaštvo pristrasno u odnosu na odbranu, jer u sva tri dana saslušanja onemogućava oštećenima da odgovaraju na sva pitanja branioca osumnjičenog Aleksića.

Vučić se PRVI PUT oglasio o Miki Aleksiću: Evo šta je predsednik rekao o slučaju koji potresa Srbiju 

Viši tužilac odbio je u međuvremenu zahtev branioca Miroslava Aleksića za izuzeće zamenika tužioca koji postupa u istrazi zbog, kako je naveo, pristrasnosti, navode Novosti. Ocenjeno je da je zahtev neosnovan i saslušanje je nastavljeno nakon sat vremena, a u međuvremenu završeno.

Neka od pitanja koje je tužilaštvo odbilo braniocu su “zašto su posle zlostavljanja nastavile da idu u školu glume kod Aleksića” i “da li su prilikom samog čina zlostavljanja mogle da napuste prostoriju u kojoj se to dešavalo”.

Izvor: Novosti, Sportski žurnal

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar