“Trebalo je JA da budem tu!”: Upala na venčanje, OŠAMARILA mladu, a za mladoženju je imala UŽASNU poruku

Tek posle dvadesetak minuta otkriveno je šta se krije u pozadini incidenta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/opohodzhay

Na venčanju u ruskom gradu Podolsku dogodila se bizarna scena.

Mladoženja i mlada stajali su pred oltarom slušajući sveštenika kada je u crkvu iznenada upala bivša devojka glavnog junaka venčanja.

Tražila da joj niko na venčanje ne dođe u BELOJ haljini: 3 žene je NISU poslušale, ovako ih je ponizila

Žena je bila zajapurena, tresla se dok je hodala ka njima. Gosti koji su sedeli pozadi gledali su je u neverici, a onda su mladenci čuli komešanje i okrenuli su se.

U tom trenutku bivša je već bila na pola koraka od mlade kojoj je opalila šamar da se nesrećna žena zaterurala, pa ju je kum pridržao da ne padne.

Potom se okrenula ka mladoženji.

“Šta to radiš? Trebalo je da ja stojim tu i ti to dobro znaš! Šta se praviš lud? Sram te bilo, đubre jedno. Daj Bože da svaki dan plačeš u braku i da nikad nemaš dan mira u njemu”, rekla je žena pre nego što su je neki gosti odvukli napolje.

Mladenci su bili veoma zbunjeni dešavanjima, a mladoženja se kleo budućoj ženi da ovu vidi prvi put u životu.

Posle nekih dvadesetak minuta, pojavila se policija. Ustanovljeno je da je dotična žena pobegla iz psihijatrijske ustanove u kojoj je poslednje dve godine, a da je prethodno ostavljena pred venčanje.

To joj je izazvalo nervni slom od koga se nikad nije oporavila i ovo je drugi put u te dve godine da beži iz ustanove i upada ljudima na venčanje.

Gosti bežali po fabrici! Policija otkrila ILEGALNO okupljanje na venčanju, a tek šta su im rekli mladenciIzvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar