Tražila da joj niko na venčanje ne dođe u BELOJ haljini: 3 žene je NISU poslušale, ovako ih je ponizila

Nije želela da je bilo ko zaseni tog dana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/kroshka_nastya

Neobičan slučaj dogodio se na venčanju na Novom Zelandu pre dva meseca.

Jedna mlada koja je želela da ostane anonimna, ispričala je medijima kakvo iskustvo je imala na najvažnijem danu svog života.

Nisu znali da ih snimaju: Zaprosio devojku u restoranu brze hrane, a onda im se život ŠOKANTNO promenio

Znajući da se dešavaju venčanja na kojima gošće svojim toaletama ili provokativnim izgledom u potpunosti zasene mlade, sa budućim suprugom dogovorila se da svima uz pozivnicu pošalje i napomenu da na venčanje ne dolaze u belim haljinama ili nekim toaletama koje previše otkrivaju, prenosi Scoop.

Neverovatno, ali tri žene oglušile su se o njenu molbu i došle su u crkvu, a posle i na proslavu u upadljivo atraktivnim belim haljinama.

Da ne bi pravila scenu pred ostalima, mlada je u društvu kume sa svakom od “neposlušnih” gošći otišla u posebnu prostoriju, gde ih je upitala zašto su ignorisale njenu, kulturno napisanu molbu.

Neverovatno, ali sve tri žene su rekle da poziv nisu ni čitale, već su samo letimično bacile pogled na njega.

Mlada je bez izuzetka o kome je reč od te tri žene rekla da se sad pokupe i napuste venčanje jer nisu ispale fer i da ili odu i promene haljine kući ili da se ne vraćaju. Nijedna od njih nije se vratila na proslavu.

U komentarima na ovu priču, većina žena napisala je mladi da je bila prestroga i iskompleksirana jer ako je njen dan, a jeste bio, svakako da će okreni-obrni biti u centru pažnje bez obzira na to kako izgledaju druge dame na venčanju.

Rasturio ih: Na venčanju pustio snimak gde ga žena VARA, a onda je pogledao u svog KUMA (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar