Uskoro pred publiku stiže nova verzija “Lige pravednika”: Zek Snajder kaže da će film trajati čak 4 sata

Prvobitno je trebalo da bude prikazano u vidu serije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/HBO Max

Nova verzija filma “Liga pravednika” (Justice League) o najvećim superherojima firme DC pred publiku stiže u martu. Sada znamo da će novi film trajati čak četiri sata.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prvobitno je bilo objavljeno da će “Liga pravednika” biti objavljenja u vidu mini-serije, od četiri epizode. Međutim, sada je Zek Snajder rekao da su od te ideje odustali i da će izaći u vidu filma. Ovaj film će trajati čak četiri sata. Prvobitno će se prikazivati na platformi HBO Max, a planirano je da kasnije stigne u bioskope.

“Možda će čelnici produkcijske kuće kasnije odlučiti drugačije, ali znam da će film prvo biti prikazan iz jednog dela, onako kako sam ga ja zamislio”, izjavio je Zek Snajder.

Novi film o Viliju Vonki: U užem izboru dva glumca, fanovi žele da ulogu odigra slavna pevačica

Podsećamo, godine 2016. Snajder je počeo da radi na filmu “Liga pravednika”. Snimio je veći deo projekta, ali morao je da ga napusti zbog porodične tragedije. U dogovoru sa njim i filmskim studiom rediteljsku palicu je preuzeo Džos Vidon (Reditelj “Avendžersa”). Film je objavljen 2017. godine i trajao je dva sata.

Prošao je neslavno. Publika je bila veoma razočarana filmom, a kritika je bila užasna. Fanovi su odmah počeli da zahtevaju da vide pravu verziju Zeka Snajdera. U tome su i uspeli, pošto je “WarnerMedia” uložila čak 70 miliona dolara u prepravljanje filma.

Fanovi pobedili: Zek Snajder će objaviti svoju verziju filma “Liga pravednika”

Snajder je dosnimio neke scene, potpuno promenio specijalne efekte i muziku. Sada ostaje samo da vidimo da li vredelo.

Pogledajte trejler:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar