Novi film o Viliju Vonki: U užem izboru dva glumca, fanovi žele da ulogu odigra slavna pevačica

Stiže u bioskope tokom 2023. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Willie Wonka

Javnost je zaintrigirala vest da “Warner Bros” priprema novi film o Viliju Vonki. Rasprave o tome ko bi trebalo da odglumi čuvenog filmskog lika su uveliko počele.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Film bi trebalo da prikaže život Vilija Vonke pre nego šro je postao vlasnik fabrike čokolade i pre dešavanje ostvarenja “Čarli i fabrika čokolade”. Trebalo bi da vidimo Vonkino detinjstvo, njegove avanture širom sveta, i to kako je izgledao početak čuvene fabrike.

Fanovi razočarani: Serija “Peaky Blinders” će se završiti mnogo ranije nego što smo mislili

Misteriozni junak će biti prikazan u potpuno novom svetlu. Najavljeno je da ovo ostvarenje stiže u bioskope 2023. godine. Objavljeno je da je scenario završen i da studio već 5 godina razvija ovaj film.

Godine 2018. u trci za ovu ulogu bili su, kako pišu američki mediji, Donald Glover, Rajan Gosling i Ezra Miler. Sada je ipak nezvanično objavljeno da će se za ulogu takmičiti Tom Holan ili Timoti Šalame. Tako da sada studio odlučuje da li će čuvenog lika igrati Marvelov Spajdermen ili zvezda filmova “Zovi me tvojim imenom” i “Dina”. Fanovi ipak nisu zadovoljni ovim izborom.

Na društvenim mrežama je pokrenuta kampanja fanova da ulogu Vilija Vonke odigra popularna pevačica i glumica Žanel Mone.

Iako ova želja deluje bizarno na prvi pogled, možemo reći da ima smisla. Žanel je izuzetno talentovana muzičarka i savršeno bi se uklopila u film koji bi trebalo da bude muzičke vrste, kako je prvobitno objavljeno. Takođe, posle gorkog ukusa koji je ostavio Džoni Dep kao Vili Vonka publici je potrebno nešto sasvim drugačije. Niko ne želi po treći put da gleda istu priču o Vonki.

Šta vi mislite, ko je najbolji izbor za čuvenu ulogu?

Iznenađenje za svu decu u duši: Ovako izgleda novi “Svemirski basket” (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar