Završno brušenje forme pred Milan: Zvezda odradila prvi trening u Turskoj!

Po dolasku na teren fudbalere sačekale su strunjače

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Crvena zvezda

U 18 časova i 45 minuta krenuli su iz hotela fudbaleri Crvene zvezde kako bi odradili prvi trening na pripremama u Turskoj.

Desetak minuta vožnje delilo ih je od sportskog centra Kaliste, koji je potpuno nov i poseduje sve neophodne uslove za rad. Hladno vreme dočekalo je naše prvotimce, a s obzirom na to da su oni danas doputovali iz Beograda trening je počeo nešto kasnije, upravo zbog toga niska temperatura u Antaliji i ne čudi.

Po dolasku na teren fudbalere sačekale su strunjače koje su bile postavljene na travi. Dvadeset minuta crveno-beli radili su vežbe istezanja pod komandom Federika Panonćinija, a na kratko su ih samo prekinule prskalice koje su kvasile teren, međutim ubrzo su nakon malo šale i smeha nastavili sa radom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sledeća etapa treninga bilo je trečanje sa promenom pravca koje je trajalo desetak minuta. Posle toga crveno-beli momci podelili su se u tri grupe i odigrali ševu, a u njoj par koji je pogrešio ili koji nije uspeo da preotme loptu protivniku morao je da zameni grupu, držeći marker u ruci za to vreme. Radili su fudbaleri na prvom treningu u Turskoj i na taktici, kada su uneli još jedan gol na teren. Šef stručnog štaba Dejan Stanković svojim izabranicima detaljno je objašnjavao nove taktičke zamisli.

Večernji trening završen je istrčavanjem dužina terena, a na licima prvotimaca mogla se videti iscrpljenost, s obzirom da je trening trajao nešto više od 90 minuta. Posle dva dana odmora, koliko su crveno-beli dobili po povratku u Beograd sa Kipra, bilo je očekivano da trening ne bude kratak i lagan. Već sutra naši prvotimci vratiće se na teren i nastaviti sa napornim radom i pripremama za prolećni deo sezone.

Vlahović dobija konkurenciju: “Loš momak” ruskog fudbala koji je bio u zatvoru – stiže u Seriju A?

 



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar