ŠOK

Voditeljka optužila još jednog poznatog čoveka, pa ide u POLICIJU: Srušiću sve KOCKICE našeg detinjstva

"I danas se Srbija kune u njega"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/Jutarnji Program TV HAPPY

Voditeljka Jovana Jakić sutra će biti saslušana u policiji u vezi sa izjavama koje je juče iznela u emisiji Posle ručka, nezvanično saznaje Kurir.

Mika primeti kad rastu GRUDI: Voditeljka UŽIVO u emisiji pričala o zlostavljanju i Veljku Ražnatoviću

Naime, ona je u emisiji govorila i o čoveku, “koga su deca volela i koji je bio prisutan u našim detinjstvima”, a protiv koga, kako je rekla, navodno postoje prijave roditelja dece koja su se žalila na njega.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Boris Milivojević rekao da mu je Mika Aleksić bio kao OTAC: Ne verujem da bi Milena LAGALA, ali opet…

“To je sve pokrenuto i radi se o poznatoj osobi koja trenutno ima preko sedamdeset godina”, rekla je ona u emisiji.

“Tek kada se sazna u koju stanicu je privedena osoba, moći ću da napravim emisiju o čoveku koja će da sruši sve kockice našeg detinjstva. To je javna tajna, ja ne mogu da izgovorim, zato što još uvek imam samo par svedoka, preko telefona. I danas se Srbija kune u njega, on je deo svih naših detinjstava i hoću da zajedno dokažemo. Hoću da srušimo kockicu, mislim na najvažniju kockicu našeg detinjstva. Još sam u fazi istraživanja, a nas dvoje idemo zajedno i pronaći ćemo više desetina svedoka”, dodala je Jovana Jakić.

Mika vodio DVOSTRUKI ŽIVOT? Đorđe David se čuo sa Aleksićevom ženom nakon hapšenja, evo šta mu je rekla

Ona je u istoj emsiji pričala i da je kao deo grupe pokojnog Bate Miladinovića prisustvovala bludnim scenama, a da je ista priča važila i za Miku Aleksića.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (19)

  1. Ima neke kosmičke pravde za talentovanu srpsku decu koja nisu mogla ni da priđu umetničkim zanimanjima. 90% poznatih ima svoje replike i klonove u svetu umetnosti. Za sirotinju su ostavili rijalitije, gde ih ponižavajuće i vuku po blatu, a kasnije izrabljuju kao robove.

    Odgovori

Ostavite komentar