Mika primeti kad rastu GRUDI: Voditeljka UŽIVO u emisiji pričala o zlostavljanju i Veljku Ražnatoviću

Voditeljka uživo ispričala šta je doživljavala u školi Mike Aleksića, optuženog za 15 krivičnih dela!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Jovana Jakić Foto: Tv Happy/YT

Voditeljka i urednica Hepi televizije Jovana Jakić rekla je uživo u Jutarnjem programu da je išla u studio Mike Aleksića, kao i njegovog mentora Bate Miladinovića, i potvrdila da je u školi glume o kojoj bruji Srbija bilo “bludnih radnji”. Jovana je otkrila kako se nosila s time kao dete, kada je počinjalo zlostavljanje i zbog čega nije mogla “ni tati koji ju je čekao ispred, ali nije smeo da uđe”, kaže šta se događa.

Novi ŠOK! Mika Aleksić javno ispričao kako je ZAPRETIO slavnom glumcu: Udariću te ciglom u glavu (VIDEO)

Poznati srpski reditelj i učitelj glume Mika Aleksić optužen je za silovanje nakon optužbi glumice Milene Radulović i još polaznica svoje škole glume. Milena je u svojoj ispovesti ispričala da se sve dogodilo u školi, “više od jednom”, kada je imala samo 17 godina a Aleksić već 61. Žrtava ima još, istupila je i mlada glumica Iva Ilinčić i kazala da se znalo “šta se kod Mike u kancelariji dešava”, a sada je voditeljka Happy televizije uživo ispričala šta je doživljavala u tom studiju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jovana navodi da je kod Miladinovića, koji je preminuo 1997, išla prvo a potom prešla kod Mike.

“Kod Bate sam krenula 1982, kod Mike su se primala deca ne starija od devet godina, ja sam tada bila prvi razred, posle sam prešla kod Mike. Tada su postojale tri škole, Batin Centar, Mikina škola i Dadov kao alternativa. Šestoro ili devetoro dece godišnje su primali, tada nije bilo privatnih škola. Tata u firmi ili kafani priča onda kako je dete Mikin đak. Mika je bio Batin đak, isti je bio sistem rada i vežbe dikcije… Vrlo brzo, kao malo dete ulazite u ideju prestiža, napredujete i mislite da se razlikujete od druge dece. Mi smo učili dve pesme nedeljno, vežbali kako se izgovara, čitali jednu knjigu nedeljno. Vi se onda vratite među decu koja se grudvaju ili beže sa časa, vi ste davno prošli gradivo škole, vi govorite drugačije. Njihov fašistički sistem funkcionisanja je bio takav da oni objasne šta da obučete, a ne mama ili tata. Najstrože je bilo zabranjeno da im se roditelji javljaju”, rekla je ona.

Foto: Objektiv.rs/Vladimir Šporčić

“Mene je tata vodio u Kralja Petra u studio, čekao me da završim i vraćao me, i nije znao šta se događa u studiju. Oni su kod dece izazivali osećaj da ste deo elite, to se škole u koje se primaju lepa deca, van pameti. Svaki dan vas ubeđuju da ste bolji od drugih. I tako perfidno to rade, ta deca rastu uz njih. Kada uđete u adolescenciju, kada grudi počnu da rastu, kreću bludne radnje. Neću do kraja da kažem kako to izgleda… Ako vi kažete mami ili tati da ste dobili jedinicu, oni vas ceo dan gledaju kao nekoga ko je napravio problem. A ako kažete da seksualno uzbuđujete autoritet kao što su Bata ili Mika, vi nikada više nećete biti dete”, rekla je ona.

“Arkanovom sinu nije u genima da se povinuje”

Voditeljka je rekla da su deca slušala bez pogovora, a da poznati koji sada govore da su ispisali decu iz te škole “ne pogađaju suštinu”.

“Ja tek sada shvatam, u 46. godini, da je postojala škola u koju su se ciljano primala lepa deca. To se ne dešava na fudbalu ili drugom sportu. Mene sada zovu Mikini prijatelji, vređaju me, kažu da je on bio čovek koji je imao veru… Da, izgovarao se ‘Oče naš’ na časovima, vi završavate školu koju oni kažu, izlazite iz te škole kao snob, vi ostajete u utisku elite. U periodu sazrevanja, kod mene se to odrazilo na žestok prezir prema autoritetima, eliti, snobizmu i cinizmu. Ja sam imala strah jer je to čovek koji vas pomazi kada vas prima, i kaže, pokaži mi prstom od koga si lepša. Neću da nabrajam glumice, koje su sada kao Mis sveta, on te dovede pred njih, pita – ako nisi lepša od nje, šta tražiš ovde”, rekla je ona.

Foto: Instagram/veljkoraznatovic

Veza između Aleksića i Arkana postojala je devedesetih, Mika je režirao i venčanje Ražnatovića i Cece, a pevačica je posle upisala decu u Mikinu školu. Nisu dugo ostali.

“Arkan je mala maca u toj priči, nije Lečić ispisao svoju decu odatle, niti Ceca. Da podvučemo tu crtu, kada su Mika i Bata prešli u privatnike, parametri za upis su popustili, primana su deca čiji su roditelji imali tih 50-60 evra mesečno. Ta deca su sama odlučivala da im se ne sviđa kod Bate i dolazila kod tog Branislava ili te Cece i govorila – e, ja neću više da idem. Arkanovom sinu nije u genima da preživi kod Mike, da se povinuje tome što se tamo radi. Ja sam bila tamo deset godina, celu osnovnu i dva razreda srednje škole”, rekla je ona.

Jovana je rekla da je pobegla misleći da se spasla.

“U tom periodu, ja sam pobegla, sebe sam proglasila netalentovanom, rekla sebi da mrzim glumu, u samoj školi sam od toga odustala. Izađem sa časa dikcije, koji je držao drugi profesor, čeka me tata, kažem mu – bilo je super… Uopšte mu ne kažem da više ne idem na glumu. Kada sam videla Mileninu ispovest, rekla sam sebi da sam imala sreće. Što sam pobegla. Govorila sam sebi da je profesor dikcije bio spas, a on je zapravo bio saučesnik. Nema šanse da on nije znao šta se dešavalo”, rekla je ona.

Poslednje dve godine rada standardno su bile priprema za prijemni na FDU, preporuka je bila da se najpre završi gimnazija, i to dobra.

“Ja sam tada prestala jer nisam htela na Akademiju, nisam htela da se bavim glumom. Ideja elitizma i preporuke i dalje važi, ovo je prvi put da u nečijoj radnoj biografiji bude obrisano napisati ‘Mikin đak’. To je sada sramota”, rekla je ona.

GADOST! Mika terao devojčice da govore 10 božjih zapovesti, a onda ih skidao na BOLESTAN način

 



Izvor: Happy TV

Komentari (52)

  1. Zato što roditelj polazi od sebe Ni u snu mu ne pada na pamet da profesor / pedagog/ učitelj il kako već,bi mogao to učiniti detetu Zato postoje institucije,direktori i inspekcije,koje prate rad istih A ko je pratio rad ove škole,ako je bila registrovana Pod čijom je ingerencijom bila?

    Odgovori
  2. KRIVAC: "Mika" Aleksić SAUČESNICI : - Mikina supruga, - saradnici u školi, - država-inspekcije prosvetne - roditelji ŽRTVE: DECA Šta će biti? Na žalost, poznavajući nas, NIŠTA, gotovo ništa.

    Odgovori

Ostavite komentar