Nakon što je Mika Aleksić SILOVAO, Milenu je sudbina spojila sa njegovom SUPRUGOM

Mlada glumica, nakon čije prijave je priveden čuveni scenarista, diplomirala je kod profesorke Biljane Mašić 2017. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Glumica Milena Radulović (26), koja je optužila reditelja Miroslava Miku Aleksića da ju je silovao dok je maloletna pohađala njegovu školu glume, studirala je u klasi njegove supruge Biljane Mašić na Fakultetu dramskih umetnosti.

PRIVEDEN Mika Aleksić! Čuvenog nastavnika glume učenice optužile za SILOVANJE

Mlada glumica, nakon čije prijave je priveden čuveni scenarista, diplomirala je kod profesorke Mašić 2017. kao najbolja u generaciji, sa prosekom 9,46.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona je takođe ispričala da nije jedina Aleksićeva žrtva, već da je on imao istu šemu seksualnog zlostavljanja za druge devojke kojima je predavao, a koje su ga takođe prijavile policiji.

Šta je Mika Aleksić govorio DEVOJČICAMA koje je SILOVAO u školi: “Ćero, izmakni se dva koraka, proći će”

Kroz Aleksićevu cenjenu školu glume prošlo je hiljade dece, a tu su stasala neka od najvećih imena našeg glumišta. Neki od njih su Nikola Kojo, Viktor Savić, Boris Milivojević, Vuk Kostić, Mirka Vasiljević, Marija Bergam, Nikola Đuričko, Mirjana Joković, Nada Macanković…

Učitelj glume Mika prvi put me silovao kad sam imala 17, a on 61: Stravična ispovest Milene Radulović

U ovu školu deca se upisuju od pete ili šeste godine, a najkasnije sa 13 godina. Milena Radulović je deo grupe postala sa 11 godina, a u grupama je bilo od 25 do 30 polaznika.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (20)

  1. Ma sramite se svi, ili volite zlostavljanje ili iste šeme koristite, uostalom sve što kažete je vaše ogledalo, slika vas samih.. Grozno koliko vas je.. Žene.. Tako da vas vidim kao repliku istog zlostavljača.

    Odgovori

Ostavite komentar