UŽAS

PRIVEDEN Mika Aleksić! Čuvenog nastavnika glume učenice optužile za SILOVANJE

Više devojaka ga prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/youtube

Miroslav Mika Aleksić čuveni vlasnik škole glume večeras je priveden u stanicu policije, jer ga je više devojka prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje.

Poznata glumica Milena Radulović u ispovesti koju je dala za sutrašnje štampano izdanje dnevnog lista ispričala je da je Aleksić dok je bila maloletna silovao i da se to dogodilo više puta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Uskoro opširnije…



Izvor: Blic

Komentari (14)

  1. Zgrozena sam komentarom nazovi-gospodje Melanije!!! Zbog ovakvih kao Vi, žrtvama i jeste toliko teško da progovore! Uvek se žigosu, preispituju, ipak su ženskog roda, "one izazivaju, namamljuju, posebno u tim godinama, nije on hteo, sama mu se nametnula"! Uzasno! A ne mislite da je sad konačno dostigla taj nivo zrelosti, hrabrosti, i na kraju krajeva postala dovoljno poznata da se njen glas ozbiljnije shvati?! Ne mislite da je mozda ustala i progovorila zbog drugih devojčica, njoj odavno više ne može ništa?! Kakvo smo bre to društvo postali, hladni i bez saosećanja?!!! Bravo za svaku zrtvu6koja skupi snagu i hrabrost da progovori!!! Bravo za Milenu i ostale devojke!!!

    Odgovori

Ostavite komentar