Krvava rejv žurka na MALTI: Srbin polomljenom FLAŠOM nasrnuo na prijatelja, obojica bili drogirani

Policijska istraga navodno je utvrdila da je prvo Brajan napao D.M. sa slomljenom flašom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Policija
Foto: Pixabay

Srbin D. M. (23) uhapšen je na Malti i protiv njega je podignuta optužnica zbog sumnje da je u na jednoj rejv žurki napao svog prijatelja polomljenom flašom.

On je pre dva dana uhapšen i odveden je pred prekršajni sud na Malti, jer se sumnjiči da je kriv za teško ranjavanje svog 46-godišnjeg prijatelja, Brajana Saruana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovaj incident se dogodio u jednom od stanova u naselju San Điljan gde se održavao afterparti nakon zabave koja je održana na otvorenom u Berzebugu.

Policija sumnja da su na ovoj zabavi korišćene velike količine droga, koje su ljudi na žurci, a pored toga i učesnici u tuči, konzumirali tokom cele noći.

Da bi se tačno utvrdile sve okolnosti, na sud će biti pozvano i nekoliko očevidaca koja bi eventualno mogli da pomognu u istrazi.

Jedan od branilaca optuženih objasnio je da su svi svedoci bili “neosetljivi i pod uticajem droge”, te ne zna koliko će oni biti svrsishodni kao svodoci incidenta.

D.M. je još optužen za posedovanje droge ekstazi i za kršenje javnog reda i mira.

Policijska istraga navodno je utvrdila da je prvo Brajan napao D.M. sa slomljenom flašom. On se izjasnio na sudu da nije kriv, a zatim je pušten uz kauciju i depozit od 5.000 evra i ličnu garanciju od 5.000 evra.



Izvor: Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar