KAKO SMRŠATI?

Proveren trik za MRŠAVLJENJE: Ako ovo budete radili svakog jutra, primetićete rezultate za nekoliko dana!

Svi koji su primenjivali ovu metodu, prezadovoljni su, jer su vidljivi pozitivni efekti po liniju, ali i po opšte stanje organizma

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Tumisu

Tokom proteklih godinu dana, koronavirus je osim brige za zdravlje mnogima od nas doneo još jednu muku. Smanjeno kretanje, sedenje u kući, nemogućnost uobičajenog odlaska na rekreaciju i treninge, rezultirali su da smo neprimetno nabacivali višak kilograma.

Šlaufčić oko struka, lošiji ten, garderoba koja je “odjedanput” postajala sve tesnija, pokazali su rezultat manjka kretanja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

A ruku na srce, kada boravimo dugo u zatvorenom prostoru, često posegnemo za nečim što bi “moglo da se gricne”, iako realno nismo gladni.

A kao “višnja na šlagu”, došli su nam novogodišnji i božićni praznici, koji su uvek prilika za konzumiranje slasnih i masnih đakonija i povećanje kilograma. Zato se sada nalazimo pred zadatkom: kako se osloboditi viška i liniju vratiti u normalu.

Foto: Pixabay/Nancy Mure

Pomisao na rigoroznu dijetu nikoga ne raduje, ali što se mora mora se, ne samo  iz estetskih razloga, već prvenstveno ih zdravstvenih, jer višak kilograma predstavlja ozbiljno opterećenje za krvne sudove i celokupan organizam.

Zato vam donosimo isproban i provereno delotvoran trik, koji ako svakodnevno budete primenjivali, vrlo brzo ćete primetiti da gubite kilograme. Osim toga, probava će postati bolja, ten čistiji, onima koji pate od glavobolja umanjiće te tegobe, a pomoći će i u borbi protiv visokog krvnog pritiska.

Foto:Freepik/drobotdean

Trik je u tome da svakog jutra, odmah nakon buđenja, a pre doručka i jutarnje kafe, dakle na prazan želudac, prvo popijete šolju vruće (zagrejane) vode u koju ste ukapali 20 kapi tinkture artičoke. Možda vam deluje banalno ovaj recept, ali iz prve ruke vam garantujemo da je apsolutno delotvoran. Preporuka je da kuru sa vrućom vodom i tinkturom primenjujete svakodnevno, sve dok ne potrošite bočicu artičoke.

Foto: Pixabay

U čemu je tajna vruće vode sa artičokom?

Osim što ćete odmah nakon buđenja šoljom vode hidrirati organizam, toplota vode će pokrenuti vaš sistem za varenje. Podstaći će peristaltiku creva, pa će pražnjenje postati brže i redovnije, a naročito će umanjiti muke onima koji pate od hroničnog zatvora. Redovnije pražnjenje creva nas oslobađa od toksina, a to se odmah reflektuje i na stanje kože, pa ten postaje čistiji i lepši.

Artičoka je mediteranska biljka koja s pravom nosi epitet superhrane, jer obiluje antioksidansima, vitaminima i mineralima, a uz to ima malu kalorijsku vrednost što je čini dobrom za mršavljenje. Zbog svog sastojka luteolina, artičoka dokazano pospešuje smanjenje holesterola, a gorke materije iz ove biljke direktno sagorevaju masti iz hrane. U kombinaciji sa vrućom vodom artičoka zaista podstiče čišćenje masnih naslaga iz organizma i ubrzava mršavljenje. Dobra vest je i da tinkturu artičoke možete kupiti po vrlo pristupačnoj ceni u svakoj apoteci i bolje snabdevenim prodavnIcama zdrave hrane.

Foto: Pexels.com/Ketut Subiyanto

Dakle, šta čekate? Višak kilograma koje smo nakupili neće se skinuti sam, a ovaj trik je lak, jeftin i provereno delotvoran. A uz sve to i dobar za ukupno zdravstveno stanje organizma.

Probajte, a onda nam za par dana od početka primene ovog tretmana, napišite u komentarima kako se osećate i koje efekte primećujete. Ako redovno svakog jutra budete ovo radili, mi vam garantujemo da ćete rezultate vrlo brzo videti.

Preporuka za dijetalnu hranu, potpuno vegansku, na način Andrije Miloševića! Ovim je sve nasmejao! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar