Sinovi žestoko udarili na bivšeg trenera Zvezde: Isplivao “prljav veš” – Italijan na stubu srama!

"Blokirao me je na Instagramu pre godinu dana, ne znam zašto je to uradio, nisam imao šansu", rekao je sin Valtera Zenge

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic

Bivši trener Crvene zvezde Valter Zenga ovih dana je centralna tema  italijanske “žute” štampe. Proslavljeni stručnjak je na meti svoje porodice, koja je iznela sav prljav veš i optužila Italijana da nikada nije brinuo o svojim sinovima.

Andrea i Nikolo, njegovi sinovi, kao i njegove tri bivše supruge, Roberta Termali, Raluka Rebedea i Elvira Karfanja su žestoko udarile po Zengi, za koga su rekli da je loš otac i čovek koji je ostavio svoju porodicu na cedilu kada je bilo najteže.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Italijanski tabloidi su jedva dočekali ovako nešto, pa svakodnevno pune stranice njihovih novina.

“Nemam ništa od njega, ništa. Želeo bih sve da vam kažem u najsitnijim detaljima, međutim, njih ne mogu da kažem. Ali, ja od njega nemam ništa. U važnim trenucima mog života, nije bio tamo. Stariji brat je posebno patio zbog odsustva oca. Ako bi hteo da se vrati, prvo mora da ode kod mog brata, jer znam kroz šta je prošao”, rekao je sin Andrea

Nikolo Zenga, kao i brat, ima veoma loše mišljenje o svome ocu.

“Nikada nije bio u našem životu.Da li sam ga tražio. Uvek sam bio taj koji je pokušavao da ima kontakt s njim. Andrea je odlučio da mu to nije potrebno jer je imao mene i mamu. Često sam ga godinama tražio, a on je ponekad odgovorio, pnekad ne. Ali uvek sam se osećao nepoželjno. Sa dvadeset godina sam mu napisao pismo, ali odgovorio je na svoj način, nisam uspeo u onome što sam želeo. Rekao sam mu o svojoj patnji, ali svako pravi svoje izbore, niko ga nikada nije krivio – rekao je sin Valtera Zenge i dodao:

“Mislim da je, kada smo se rodili, bio na vrhuncu karijere i nije imao očinski instinkt kakav sada ima sa drugom decom. Ne znam zašto bi bio besan na nas? Ne pada mi ništa na pamet. Mama nas je uvek gurala ka njemu. Blokirao me je na Instagramu pre godinu dana, ne znam zašto je to uradio, nisam imao šansu”.

Poznati trener je odgovorio svojim sinovima.

“O mom životu možete da govorite samo ako uzmete sebe kao primer. A kada sebe uzmete kao primer, shvatićete da ne želite da pričate o meni”.

Zvezdino čudo od 12 miliona evra: Talenat kakav se rađa jednom u 20 godina, “delije” žale zbog njega!

 Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar