Sačuvan od zaborava: Oldtajmer iz “Veselih sedamdesetih” je završio kod Feza

Vilmer Valderama je obradovao fanove serije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Jeremy Bierker

Ljubitelji serije “Vesele sedamdesete” dobro znaju da je bitan element serije bio oldtajmer koji je Erik (Tofer Grejs) dobio na poklon.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Čuvena špica je snimnjena u ovom automobilu i to ga je načinilo jednim od najpoznatijih vozila iz serija. Najzanimljivije avanture junaka su bile vezane za taj Vista Kruzer. Glumac Vilmer Valderama (Fez) je otkrio da je spasio automobil od zaborava. Iako je to u seriji bio Erikov automobil, ovaj oldtajmer iz 1969. godine je na kraju pripao Fezu, ili bar glumcu koji ga je igrao.

Stiže nastavak serije “Seks i grad”: Jedna glumica se neće vratiti svojoj ulozi (VIDEO)

Vilmer se pojavio u emisiji pevačice Keli Klarkson i otkrio je da je i dalje izuzetno vezan sa kultnu seriju koja ga je proslavila. Otkrio je da je sada kod njena čuveni Vista Kruzer iz “Veselih sedamdesetih”.

“Pred kraj poslednje sezone sam shvatio da moram da imam taj automobil. Otišao sam do odeljenja za rekvizite i pitao ih koliko košta taj Vista Kruzer. Prvo su mislili da se šalim, i na kraju su mi ga prodali za samo 500 dolara. To je najbolja stvar koju sam kupio u svojoj karijeri. Kad ga pogledam, prisetim se serije i svih lepih trenutaka sa snimanja. Da budem iskren – ostaće u mojoj porodici zauvek. Staviću ga u testament i nateraću decu da ga čuvaju”, rekao je Valderama.

Omiljena izmišljena devojčica: Evo kako sada izgleda Pipi Duga Čarapa (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar