Prva reakcija Donalda Trampa posle konačnog kraha: Ne priznaje poraz, nastavlja sa POBUNOM!

Džo Bajden je novi predsednik Amerike

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/ Evan Vucci

Aktuelni predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas, u prvom reagovanju nakon što je Kongres potvrdio pobedu Džoa Bajdena na predsedničkim izborima, da će tranzicija vlasti 20. januara biti obavljena u skladu sa propisima.

Tramp je rekao da odluka Kongresa “predstavlja kraj “najvećeg prvog mandata” u predsedničkoj istoriji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Iako uopšte nisam saglasan s ishodom izbora i činjenice me podupiru, ipak će doći do uredne tranzicije 20. januara”, naveo je Tramp, prenosi CNN.

On je dodao da je uvek govorio da će nastaviti borbu kako bi se osigurali da se broje samo legalni glasovi.

“Iako ovo predstavlja kraj najvećeg prvog mandata u predsedničkoj istoriji, to je samo početak naše borbe da Ameriku ponovo učinimo velikom”, rekao je Tramp.

Kongres je danas potvrdio, brojanjem glasova elektorskog koledža, da je Džozef Bajden novi predsednik SAD.

Amerikom zavladao MUK! Mediji saznali identitet UBIJENE žene: Branila je zemlju, a sada je mrtva



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Čiji li si ti nepismeni BOT. Po svemu sudeći ovo je pisao neki stranac koji ne zna srpski. Konfuzan tekst. Au, ovaj piše manipulira. ???????????MILIARDNIM. Lele nagore ti mozak od gudre

    Odgovori
  2. Idiotkinja ! Zar Se borala za ovoga hohstaplera Trumpa Sirbine Idol mnogih mozgovno amputilarih Siena nepismenih kretena kojima ni metak ne ulaz a kamoli brojevi 306/232 obn5,6 milion zitelja z Bidena!, Amerika je bila i'ostace zemlja sa mnostvom smece od coveka poput Trump,Sirbine?i njegovi pristali sektasi evangelistii. Mormoni Reformati malataju bibliom ziveci u 19 Tom veku sa kojima Ovaj kriminalac manipulira " govorimo godinama Pike vino" kaze Cim otvori usta (?potseca me na neki narod! (?ko zna zna ko ne. Nikom Nista !!) Pustite nek malo citaju o Trumpu Srbine o kriminalcu za koga ceka od 21-g Januars 30!- tak teskih tuzbi od utaje poreza do. silovanje prevare nsplacenih duga od 465 miliona dugo Bankama Ruine u Atlatic CITTIU SA PROPALIM. KOCKARNICAMA U MILIARDNIM SUMAMA,!!

    Odgovori

Ostavite komentar