Frka pred Australijan open: Pobuna protiv Novaka, Rafe i ekipe – sprema se tužba Vrhovnom sudu!

Vlasnici stanova u hotelu gde će odsesti igrači iz svih krajeva sveta veoma su nezadovoljni tretmanom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/Dovgan/UK Sports Pics / Sipa Press

Organizatorima Australijan opena preti potencijalna tužba vlasnika stanova u “Vestin Melburn“ hotelu, gde bi teniseri i teniserke trebalo da odrade dvonedeljni karantin po dolasku u Melburn zbog pandemije koronavirusa.

Vlasnici stanova, od kojih neki stalno žive u hotelu u Kolinsovoj ulici u Melburnu, smatraju da dolazak stotina ljudi iz svih delova sveta predstavlja u ovom trenutku neprihvatljiv rizik za njih i širu zajednicu. Optužuju menadžment hotela za nedostatak konsultacija sa vlasnicima apartmana, a razmatra se i tužbu Vrhovnom sudu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Posle nekoliko meseci pregovora Vlade i Teniskog saveza Australije dogovoreno je da igrači dođu u Melburn između 15. i 17. januara i u karantinu provedu dve nedelje. Oni će moći da izađu po pet sati dnevno, ali samo na trening i terapije. Tokom te dve nedelje pet puta će biti testirani na Covid-19.

Vlasnici apartmana o svemu su obavešteni samo imejlom pet dana kasnije. Zbog toga su besni i ističu da ih niko nikada ništa nije pitao. Vlasnici će navodno tražiti da se za tenisere i teniserke pronađe alternativna lokacija.

Posle Topalkove ćerke, teniser zaveo “kraljicu silikona”: Strašno je kakve slike ona kači! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar