HOROR

Pijana Veronika (26) nožem IZBOLA BABU, pa dala sumanuto opravdanje: Detalji užasa kod Požarevca

Ovo krivično delo osumnjičena je izvršila 2. januara, oko četiri sata ujutru, u porodičnoj kući u Ševici, nakon kraće svađe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Stefan Kojić

Devojci Veroniki M. (26) iz Požarevca određeno je zadržavanje zbog sumnje da je pokušala da ubije svoju babu M. D. (69) iz mesta Ševice kod Kučeva.

Ovo krivično delo osumnjičena je izvršila 2. januara, oko četiri sata ujutru, u porodičnoj kući u Ševici, nakon kraće svađe.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“VJT u Požarevcu odredio je zadržavanje prema osumničenoj Veroniki M. iz Požarevca (26) zbog krivičnog dela ubistva u pokušaju, jer je u alkoholisanom stanju, sa 1, 84 promila alkohola u krvi, nakon što se vratila iz grada u kuću svoje babe Mire D. iz sela Ševice opština Kučevo, kod koje je došla za vikend, uzela nož i iz za sada nepoznatih razloga zadala oštećenoj više uboda u predelu stomaka, nanevši joj pritom teške telesne povrede opasne po život”, navodi se u saopštenju MUP.

Horor u Požarevcu: Devojka (26) IZBOLA baku, pokušala da je ubije 

Osumnjičena se brani time da je u kući zatekla babu koja je već bila izbodena nožem, ali je nož sa tragovima krvi pronađen sakriven na drugom spratu kuće.



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar