OBJASNIO

Hrvatski istoričar jednim pitanjem OČITAO LEKCIJU Albancima: Svi Srbi moraju da pročitaju njegove reči

On je kritikovao srpske profesore zbog toga što, kako kaže, o tome ne govore

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/youtube

Hrvatski istoričar Goran Šarić rekao je za Srpski radio Čikago da Albanci kradu srpsku istoriju.

– Na području Srbije, pre 7.500 godina postojala je jedinstvena civilizacija naprednija nego Sumer i Egipat u svoje vreme. Albanci to sve pripisuju sebi, figurine iskopane u Srbiji, vinčanskoj kulturi stavljaju na omote svojih knjiga i onda ih izdaju na engleskom jeziku u Americi. Šalju svoje studente na američke univerzitete i sutra će ti studenti tamo predavati i svuda će se učiti istorija da je sve ovo bilo albansko – rekao je Šarić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je kritikovao srpske profesore zbog toga što, kako kaže, o tome ne govore.

Voditelj je pitao hrvatskog istoričara da li je Milanović Srbin i dobio VRLO ZANIMLJIV odgovor (VIDEO) 

– Ne samo da se otima najstarija istorija, nego i Nemanjići, Dečani… Ja sam sa pravom postavio pitanje: Ako su Dečani albanski, zašto ih onda NATO čuva od Albanaca? – pitao je Šarić.

Hrvatski istoričar OČITAO LEKCIJU svim Albancima: “Srbi su potomci antičkih stanovnika Kosova” 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. Fascinantna postavka prosto ne mogu da vjerujem da je decko Hrvat dovoditi ga u srazmjerje Deretica,kome moramo odati duzno postovanje u pomjeranju granica istorije ili kako se zove, ali cinjenicko sazdanje svih crkvi ili crkava 100 km juznije od Vatikana imaju uticaj Vizantije ili onog kad je Arabija rasla branicemo vas ako prihvatite nas sto je apsolutno dokazano .Tako da ne razumijem mjesanje karolicanstava ,uz sav respekt na balkan. Moje misljenje je ako se vratimo Svevidu da cemo i sebe naci Pozdrav Jos ce Visoki Decani ispasti pojam karolicanstva

    Odgovori
  2. Dečani su po arthitekturi 100% katolički jer su građeni u zapadnjačkom Gotičkom stilu samo se zna ko ih je gradio ko i ona freska Gospe u Dubrovniku o kojoj se pisalo idiotski da je srpska jer liči na pravoslavnu a i u Vatikanu ima ista takva jer se Gospa tada crtala skoro svuda u istočnjačkom Vizantijskom stilu...ali ko je dao pravo Srbima da posle 500g ropstva sve pravoslavne Crkve na Balkanu proglase srpskima?

    Odgovori
  3. - Na području Srbije, pre 7.500 godina postojala je jedinstvena civilizacija naprednija nego Sumer i Egipat u svoje vreme....Ovaj radi tako da celo vreme namesto reči Hrvati i Hrvatska samo stavi reč Srbi i Srbija a sem Hrvatske do Zemuna do WW2 imamo i Bjelgrad iz 9veka: Senzacionalno arheološko otkriće dokazuje da su Vinkovci najstariji grad u Europi u kojem se neprekidno živi već 8300 godina.

    Odgovori

Ostavite komentar