Prete SMRĆU, neće moje NOVE grudi i zadnjicu: Studentkinja šokirana zbog reakcija na njen izgled (FOTO)

Neverovatni komentari besnih pratilaca na mrežama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/chloe_xandria

Studentkinja Kloi Kzandrija iz Kalifornije koja na TikToku i Instagramu ima ozbiljnu armiju fanova, šokirala je sve novim “karantin” izgledom krajem 2020. godine.

Kloi je u januaru okupila brojne obožavaoce upravo zahvaljujući besprekornoj liniji i zdravom životu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloe Xandria (@chloe_xandria)

Njen stas, uključujući prirodno lepe grudi i zategnutu zadnjicu oduševljavale su jači pol, a onda je sve otišlo dođavola.

Devojka je u poslednjih nekoliko snimaka pokazala da se u karantinu zbog slabijeg kretanja i male depresije ugojila čak 20 kilograma, pa njena, do tada savršena linija, sada je – “obična”. U međuvremenu se pored studiranja zaposlila i kao komjuniti menažder, pa se potpuno posvetila poslu, čitajte sedenju pred laptopom. Sve je to uticalo na njen sadašnji izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloe Xandria (@chloe_xandria)

“Obožavaoci ne mogu da mi oproste što sam se ugojila, kao i većina devojaka i žena tokom ove godine. A ja od prvog dana zagovaram zdrav život i zdrav pristup svemu oko nas. Priznajem da jesam prolazila kroz krize, zato sam se i ugojila, ali sam se i opustila, zabrinuta zbog svega. Nije to bilo zdravo, ali jeste bilo realno. Šta je trebalo, da se pravim da se ništa ne dešava oko mene i svih nas? Žao mi je, bila sam samo normalna. Uostalom, obožavam svoje nove, veće prirodne grudi i stomak koji sam dobila”, napisala je Kloi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloe Xandria (@chloe_xandria)

Ona je dodala da je trolovana sa hiljadama poruka ozlojeđenih fanova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloe Xandria (@chloe_xandria)

“Najgore u celoj priči je koliko je muškaraca, pa čak i žena, sve ovo s mojim psihofizičkim stanjem doživelo lično. Kao da sam njihova. Puno njih me je psovalo, vređalo, a bilo je i porukama sa pretnjama smrću meni i mojoj porodici ako ne vratim staru liniju. Jedan je napisao da će se ubiti ako ne smršam. Dokle to ide? Dođe mi da iz inata sad ostanem ovako ‘debela’, što realno i nisam. Ljudi, opustite se i vodite svoje živote, kao što ja vodim moj. I budite pozitivniji”, napisala je Kloi.

Marija otvorila dušu: Gazda je ZNAO da imam koronu i TERAO me da radim, a onda mi je ovako ugrozio život



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar