Bila sam zavisnica: Stjuardesa dobila otkaz – spavala na letovima sa 8 pilota, 3 koleginice i 29 putnika!

Zaboravila je kako izgleda normalan intimni odnos "na zemlji"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/amaraaeleh

Bivša stjuardesa Amara A. iz indijske niskotarifne avio-kompanije IndiGo dobila je otkaz neposredno pred epidemiju koronavirusa kada je isplivalo šta je sve uradila tokom trogodišnje “karijere”.

Za Amaru je otkriveno da je tokom letova, kao i po sletanju u određene gradove imala seksualne odnose sa pilotima, putnicima, pa čak i koleginicama iz posade.

Stjuardesa Ana posle 6 meseci dobila otkaz: VODILA LJUBAV u toaletu, a tek šta je uradila usred sletanja

Nakon što je dobila otkaz prijavila se u ustanovu za odvikavanje od seksa u Nju Delhiju pošto je utvrdila da je zavisnik.

“Sve je počelo spontano. Dopadao mi se jedan pilot iz druge avio-kompanije. Često smo se susretali na aerodromima i spontano je pred jedan let pao seks u toaletu. Kada sam mesec dana kasnije prvi put intimni odnos doživela u avionu usred leta sa kopilotom, dostigla sam neki nivo uzbuđenja koji nisam pre imala. U potpunosti sam seksualni život prebacila u ‘vazduh’ pa sam dolazila do odnosa i sa članovima istih posada, uključujući i tri žene”, rekla je Amara za Delhi news.

Da je “đavo odneo šalu” Amara je uvidela kada joj je jedan pilot zapretio tužbom i otkrivanjem svega.

“Želela sam da se razvede od mene, a on se s tim nije slagao. Kada sam posle ljubomorne epizode zapretila da ću njegovoj ženi reći sve, uzvratio mi je tako što me je prijavio. Potom su isplivale još neke moje avanture sa letova i dobila sam otkaz. Bilo je tu i seksualnih odnosa sa putnicima. S nekim sam spavala u toaletu, a neke sam zavodila po sletanju na aerodrom, posle čekinga. Nikad mi nije bilo dosadno. Ipak, posle tužbe i otkaza shvatila sam da sam ozbiljan zavisnik od seksa i egzibicionizma i morala sam da se prijavim u jedan centar”, kaže Amara.

Na početku je morala da analizira sve što je radila, pa je napravila spisak i došla do brojke od seksa sa 8 pilota, 3 koleginice stjuardese i 29 putnika.

“Slošilo mi se. Sada sam 4 meseca ‘na zemlji’. Seks sam poslednji put imala početkom godine. Više se neću baviti poslom stjuardese”, navela je Amara koja je za svoju ispovest i iskrenost dobila puno lajkova.

Pohotna stjuardesa spavala sa dečakom (15), pa osuđena: Na NEVIĐEN način posle 7 dana puštena iz zatvora



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Zar je toliko bila pospana?Pa da spava u toaletu, bez jastuka na šolji?A dok je spavala drugi radili za nju.

    Odgovori

Ostavite komentar