Pohotna stjuardesa spavala sa dečakom (15), pa osuđena: Na NEVIĐEN način posle 7 dana puštena iz zatvora

Želja u njoj da ga ima u krevetu bila je jača od njenog razuma

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/Melissa Nosti

Bivša stjuardesa iz Sidneja, Australijanka Melisa Nosti, provela je u zatvoru samo 7 dana nakon čega je puštena na slobodu, iako je prethodno doneta presuda da mora godinu i po dana da bude iza rešetaka.

Melisa je do suda i zatvora dospela pošto je pred jedan let imala seks sa 15-godišnjim studentom koji je upisao kurs za pilota. Želja u njoj da ga ima prevladala je njen razum i ona je podlegla strastima.

Nije mogla više da laže: Profesorka sa fakulteta OTKRILA svoju TAJNU, univerzitet u šoku (VIDEO)

Nakon što je utvrđeno da je spavala sa maloletnikom, što je ozbiljan prekršaj na najvišem nivou pravosuđa u Australiji, Melisa je prvo dobila otkaz, a onda je morala i na sud.

Tamo joj je rečeno da će narednih 18 meseci provesti u zatvoru. Melisa za iznenadnu slobodu i novu šansu za život može da zahvali sjajnom advokatu koji je uz nekoliko jakih argumenata položio i određene garancije za nju. Javnost je takođe ostala poprilično iznenađena kako je izašla na slobodu odmah.

Melisa Nosti u vreme kada je spavala sa maloletnikom, Foto: Facebook printscreen/Melissa Nosti

“Moja klijentkinja je u prošlosti dobijala najviše ocene za svoj posao i besprekorno ga je radila. Ne pada joj na pamet da ikada više napravi ovakvu ili sličnu grešku. Garantuje na bilo koji način sud želi da će ispoštovati na slobodi sve što od nje bude traženo”, rekao je između ostalog Melisin advokat.

Melisa je garantovala da će u naredna dva meseca pronaći posao, te da nijedan prestup u životu nije napravila osim ovog sa maloletnikom.

Pristala je i da nosi specijalnu personalizovanu karticu kod sebe, preko koje će sud u svakom momentu moći da proveri da li je u zemlji (pošto ne sme da je napusti). Imaće i određeni broj sati koji će morati da ispuni društveno-korisnim radom.

Takođe joj je naređeno da ne sme nikada više da se približi momku s kojim je imala seks. Ostaje samo nejasno zašto je uopšte osuđena na zatvor, kad je advokat sve ove argumente imao i na sudu.

Prelepa influenserka odbranila porodicu od PROVALNIKA, a tek kad budete čuli ŠTA im je uradila (VIDEO)

Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (6)

  1. Koji odvratni komentari. Naravno da je krivično djelo. Zar bi ste uživali da je vaš sin od 15 godina u ulozi tog dječaka... Žalosno je šta se sve dešava i kakvi komentari se javno ostavljaju i ne brišu .

    Odgovori
  2. hahahahahaha, medicinske sestre su najpohotnije po meni. a ove stjuardese, to se zna koje žene se tamo najbolje snalaze, ja sam bio sa jednom. ali da se razumijemo, stujardese ne biraju naciju, njima je isto srbin ili šiptar i često nose neke zaraze to svi kažu. ali 15 godina, eh, bolje da je pošo da vidi kakve su ostale, a ne u policiju

    Odgovori
  3. Da se kojim slucajem radilo o matorom tipu i 15godishnjoj devojchici onda bi prica bila totalno drugachija. Toliko o ravnopravnosti polova.

    Odgovori

Ostavite komentar