Stjuardesa Ana posle 6 meseci dobila otkaz: VODILA LJUBAV u toaletu, a tek šta je uradila usred sletanja

Sada će imati problem da nađe drugi angažman jer se sve saznalo i videlo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/a_brenko

Ukrajinska stjuardesa po imenu Ana morala je da tokom ove jeseni potraži novi posao, jer je u avio-kompaniji, veoma poznatoj u svetu za koju je radila, dobila otkaz.

Ana je uhvaćena kako vodi ljubav s putnikom u toaletu. Ispostavilo se posle da se oni znaju od pre, odnosno da su imali neku vezu za jednu noć kada je boravila u Turskoj.

Od droga i perverzija do zlostavljanja: Avio-kompanija otkrila tajne ŠTA SE RADI na njenim letovima

Kada su se primetili u avionu, među njima je ponovo buknula strast i oni nisu umeli da se iskontrolišu. Jedna od Aninih, očito ljubomornih koleginica, prijavila ju je jer je dobila i video koji je stjuardesa poslala drugoj koleginici.

Na tom snimku vidi se kako Ana na tom letu vodi ljubav sa putnikom. Pored toga, još jedan razlog za otkaz bio je taj što prilikom sletanja nije sedela na svom mestu.

Nije bila ni zakopčana, već je dovela putnika u deo pozadi, za posadu, gde se s njim i dalje ljubila pred koleginicom, prenose ukrajinski portali.

Ana je sada prinuđena da traži drugu avio-kompaniju ali će joj biti teško da pronađe novi posao, jer je snimak postao poznatiji među kolegama širom sveta nego što bi ona to htela u ovom trenutku da je slučaj.

Pohotna stjuardesa spavala sa dečakom (15), pa osuđena: Na NEVIĐEN način posle 7 dana puštena iz zatvora



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. Pa dooobro... ne moraš biti tajanstven jer svi znamo da se misli na ucveljenu učesnicu rijaliti šoVa koja preko noći napisa knjigu (bukvalno) i postade spisateljica i oličenje poštenja.

    Odgovori

Ostavite komentar