Milica Milša otkrila koje POSLEDICE ima nakon virusa: Gospođa korona je prošla i ostavila svoje ĐUBRE!

Glumica otkrila i kako se zarazila ovim virusom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATAImages

Glumica Milica Milša bila je zaražena koronavirusom, kao i njen suprug Žarko Jokanović.

Kako glumica kaže, njen suprug imao je teže simptome od nje, zbog čega je bio i u bolnici, a Milica je sada otkrila koje posledice ovog virusa i dalje oseća.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Gospođa korona je prošla i ostavila svoje đubre koje moramo da očistimo. Žarkov oporavak će trajati duže, zato je i opasno, jer je posledica koja je kod njega ostala zapaljenje pluća. Ja sam dobro, ali do poslednjeg momenta niste sigurni kako će se završiti, ja sam prošla lakše, a Žarko teže. Mnogi moji prijatelji su umrli”, počela je priču Milica Milša u jutarnjem programu televizije Prva.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

“Kod mene je korona ostavila povišene parametre jetre, ja sam to sređivala prirodnim prepratima – kozjom surutkom i još nekim prirodnim preparatima. Ja sam skroz dovela te parametre u red, nisam imala velikih posledica, nisam imala onaj stravični premor. Ali moj prvi izlazak napolje posle korone, u samoposlugu i do apoteke, ja sam tada shvatila da ne hodam svojim hodom. Osetila sam se kao da me neko vuče za leđa, za kaput, kao da ne hodam svojim hodom”, rekla je glumica voditelju Filipu Čukanoviću.

Milica je navela da su se i ona i Žarko zarazili koronom na jednom snimanju:

Milica Milša se EMOTIVNIM REČIMA oprostila od pokojnog Tike: “Zar i ti… Ova zemlja je sve pustija”

“Znam kako smo se zarazili, u kadru od kolege koji se zarazio igrajući predstavu sa drugim kolegom, i tako smo se mnogi zaražavali, u tom istom kadru”.

Kako glumica kaže, sutra se nastavlja snimanje serije “Igra sudbine”, budući da su svi članovi ekipe koji su bili zaraženi sada dobro.

“Ovo nije bio odmor, bila je pauza, oko desetak članova ekipe je bilo bolesno. Hvala Bogu svi smo se oporavili i sutra nastavljamo snimanje”, rekla je Milša.

M.M.



Izvor: Objektiv.rs, Prva

Komentari (2)

Ostavite komentar