MODNE TAJNE

Svi mogu da deluju ŠIK: 8 tajni žena koje uvek izgledaju tip-top sređene

Pratite ove savete za super izgled

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/marymarkevich

Svi znaju dame koje uvek ostavljaju utisak: one na poslu, u klubu,  čak i u teretani, one koje izgledaju fantastično bez napora. Pitate se kako se tako dobro oblače, ali ne možete tačno da utvrdite tačne razloge. Evo šta one rade.

1. Zanaju da je sve u detaljima – I najmanje sitnice utiču na celokupan izgled.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

2. Obraćaju posebnu pažnju na to kako im odeća stoji – Postoje dva pravila koja morate poštovati: 1) Treba da znate šta izgleda sjajno na vašem obliku tela i 2) sprijateljite se sa krojačem. Obrubljivanje nekih kombinezona za samo jedan centimetar moglo bi da napravi veliku razliku.

3. Biraju posebne materijale –  Primera radi teksas ističu pomoću tufni, vune, a ne svilom kao neki.

4. Nokti su im jako bitni – Možda mislite da niko ne primećuje da su prošle dve nedelje od vašeg poslednjeg manikira. Ali primećuju. Isečeni nokti i meke kožice daju iluziju da je sve ostalo što nosite skupo i važno.

5. Brinu o svojim stvarima –  Kao i nokte, ljudi takođe primećuju i druge stvari. Pre nego što izađete iz kuće,  opeglajte odeću, uklonite ogrebotine na cipelama, zakačite sve pogrešne žice… (Možda zvuči očigledno, ali treba da uklanjate i pseću/mačju dlaku).

6. Prate trendove –  Svi znamo da su “culotte” farmerke in, ali dame koje uvek izgledaju dobro, kombinuju ih sa klasičnijim, neutralnim komadima.

7. Vole komotnu odeću, ali ne neurednu –  Postoji razlika. Neka vaše patike budu čiste, a vaše elastične tkanine još uvek u stanju u kakvom ste ih kupili…

8. Pune su samopouzdanja –  Bez obzira na to što nosite, vaše držanje dovoljno govori. Podignite bradu, ramena unazad i uvucite stomak. A šta god da imate na sebi, iznenada će stajati onako kako treba.



Izvor: Objektiv.rs, purewow.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar