Ne stidite se da nosite ŠORTS: Naučite da odaberete model u odnosu na vaš OBLIK tela

Svakome ovaj odevni komad može fenomenalno da stoji, ukoliko odabere pravi kroj i dobro ga iskombinuje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Unsplash.com/Brooke Cagle

Nemojte da izbegavate šorts samo zato što mislite da ovaj komad odeće neće lepo stajati uz vaš oblik tela!

Bez obzira da li imate kratke ili duge noge, izražen trbuh ili široke kukove i dalje možete da nosite šortseve.

Ono što je bitno je da “provalite“ koji modelje pravi za vas i kako najbolje možete da ga stilizujete.

Evo nekoliko saveta koji vam mogu pomoći da ovog leta zablistate u svom omiljenom šortsu.

Foto/Unsplash.com/Victor B

Za one sa stomačićem

Ukoliko imate izražen stomak, najbolje je da potražite šortseve sa dubokim strukom. Nosite modele sa manjim džepovima. Izbegavajte nabore i falte blizu pojasa koji samo uvećava ovu problematičnu oblast, piše Ženski magazin.

Za one sa širokim bokovima

Birajte šortseve sa elegantnim i jednostavnim detaljima, printovima i bojama. Da bi se prilagodio punijim butinama, izaberite šorts sa dužim i malo širim nogavicama. Birajte ravne krojeve i takođe možete da izbegnete džepove na bočnim šavovima. Oni imaju tendenciju da naglašavaju kukove i butine. Kombinujte ih sa laganim bluzama ili možete staviti upečatljivu ogrlicu koja će držati pažnju na gornji deo tela.

Foto/Unsplash.com/MD Duran

Za one sa punijim butinama

Žene sa ovim problemom obično traže šorts koji je poput bermuda. Uverite se da šorts nije preveliki. Izbegavajte modele sa zadnjim džepovima ili bočnim džepovima i modele sa naborima. Veoma je važna dužina šortsa. Duži šorts zapravo može imati suprotan efekat i u fokus staviti vaše butine, tako da je bolje izabrati šorts koji pogađa sredinu bedra.

Za one sa mršavim nogama

Šortsevi sa niskim strukom dobro pristaju ženama sa dugim, mršavim nogama. Birajte kraće modele, ni tesne, ni previše široke. Ako želite da kreirate vizuelni volumen na svojim tankim nogama, odaberite šorts u svetlijim bojama, sa velikim obrascima. Šorts možete u suštini nositi sa bilo kojom vrstom majice. Uverite se da bluza ili majica odgovara vašoj figuri.

Foto/Unsplash.com/Miguel Castellanos

Za one sa kratkim nogama

Kratke noge ne znači da ne možete da nosite kratke šortseve. U stvari poželjno je odabrati kratak šorts. Dodajte visoke potpetice za iluziju visine. Šorts sa vertikalnim detaljima kao što su nabori i vertikalne pruge takođe može stvoriti jaku vertikalnu liniju i učiniti da donji deo tela izgleda duže. Šorts u sličnoj boji vaše kože, kao što su bež i smeđi, pomoći će da vaše noge izgledaju duže.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar