“Nije ni narod sa tobom…”: Bastać se ograđuje od Sporazuma s narodom i bojkota, ipak izlazi na izbore? (VIDEO)

U prvom snimku Bastać je poručio da nije potpisao Sporazum sa narodom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Twitter printscreen

Predsednik opštine Stari grad i funkcioner Stranke slobode i pravde Marko Bastać objavio je tri videa na Tviteru, a mnogi tumače da je to zapravo njegova poruka da izlazi na lokalne izbore.

U prvom snimku Bastać je poručio da nije potpisao Sporazum sa narodom. Mnogi su ga, međutim, podsetili da Dragan Đilas, čiji je on funkcioner, jeste potpisao Sporazum sa narodom.

U drugom videu kaže da nije glasao za Deklaraciju o bojkotu, a u trećem da samo na Starom gradu može da pobedi SNS.

Pa, da li to Bastać poručuje da izlazi na izbore, iako se koalicija kojoj pripada njegova stranka zvanično zalaže za bojkot.

Posle ovih izjava ostavio je zbunjenim mnoge, ali i izazvao buru reakcija i komentara: “A znači ako imaš šanse da pobediš onda ima uslova za fer izbore i ne mora da se bojkotuje?”, “Da li to što se izlazi u nekim opštinama na izbore, znači da su tu ispunjeni uslovi za izbore, a u drugim većinskim opštinama, nisu ispunjeni uslovi za izlazak na izbore. Ne bih baš rekao da je tako, što će se i dokazati, a u narodu ćete dobiti VELIKI minus”, “nije ni narod sa tobom…”, samo su neki od brojnih komentara na Tviteru.

Janko Baljak, režiser isprozivao je Bastaća zbog ove odluke, nazvavši ga netalentovanim šaljivdžijom i prevarantom.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar