Bane Vidaković će ROBIJATI u kući koju iznajmljuje za 3.000 evra: Evo kako će izgledati izdržavanje kazne

Glumac Branko Vidaković (61), koji je sklopio nagodbu s tužilaštvom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Branko Vidaković služiće kaznu od šest meseci kućnog zatvora u Beogradu, u domu koji je rentirao na dve godine i unapred platio kiriju.

Glumac Branko Vidaković (61), koji je sklopio nagodbu s tužilaštvom i priznao da je oko 10 grama heroina držao u kući za ličnu upotrebu, kaznu od šest meseci kućnog zatvora služiće u kući u kojoj je policija i pronašla drogu!

Kako se saznaje, reč je o objektu u Beogradu koji Vidaković iznajmljuje.

Kuću je rentirao na dve godine i, prema sopstvenom priznanju, zakup platio 3.000 evra”, otkriva izvor.

Želi da se leči

Podsetimo, popularni “kursadžija” uhapšen je 17. jula u automobilu s prijateljem Ilijom Markovićem, koji je muzičar. Pošto mu je policija stavila lisice, glumac je rekao da je zavisan od narkotika, koje koristi svakodnevno. Na saslušanju u Višem tužilaštvu, s kojim je i sklopio sporazum, priznao je da je zavisnik.

“Sporazumom, čije je razmatranje Viši sud u Beogradu zakazao za 17. decembar, kad će Vidaković biti pozvan da se izjasni da li ga je svojevoljno potpisao, on se obavezao i na meru obaveznog lečenja od bolesti zavisnosti”, objašnjava sagovornik.

Vidaković je navodno tužilaštvu otkrio da je planirao da se leči i da je nabavio metadonsku terapiju, ali da je nije koristio.

“Nikad nisam išao u instituciju za lečenje, ali želim da se lečim”, rekao je navodno glumac, uz priznanje da heroin koristi dva do četiri grama dnevno ušmrkivanjem.

Komšije popularnog glumca otkrile su da on “živi kao samotnjak”.

“Preko dana skoro da i ne izlazi napolje, ne viđamo ga. Kad padne mrak, eto ti njega, ide negde. Retko ko ga posećuje, mislim da mu samo deca dolaze”, kaže komšija i dodaje da im se retko kad javi.

Vidaković će ovo MORATI da uradi ako neće u zatvor: Detalji dogovora koji je Bane sklopio sa TUŽILAŠTVOM

Uveče mu dolaze tipovi

Drugi komšija je bio malo rečitiji.

“Uhapšen je zbog droge, nije to baš mala stvar. Sigurno da je sad u velikom problemu i da ga je sramota. Uveče mu dolaze neki tipovi, ne znam šta rade, ali do kasno u noć ostanu. Otkako je uhapšen i otkako je nastalo celi haos, nema nikog”, kaže on.

Iako je u centru grada, kuća koju glumac iznajmljuje je skromna.

“Ima malo dvorište sa šupom s drvima, pa pretpostavljamo da se na njih greje. U dvorištu ima i psa”, kaže komšija.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar