STRIC silovao devojčicu (13) dok nije ZATRUDNELA: Roditelji saznali, pa mu servirali neviđenu osvetu

Kada se našao sa bratom oči u oči, otvorila su mu se vrata pakla

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/spukkato

Tridesetpetogodišnji muškarac uhapšen je pošto je mesecima silovao maloletnu rođaku i štaviše, s njom napravio dete.

Slučaj se dogodio u Mahbubabadu u indijskoj Telangani za vreme karantina. Muškarac, inače stric devojčice (13) nije imao gde da bude za vreme karantina i njegov rođeni brat pozvao ga je da s njima pod istim krovom čeka kraj epidemije koronavirusa.

Mučio, pa ubio bebu svoje devojke: Zatvorenici saznali za sve i ZAKLALI ga ostavivši BRUTALNU poruku

Stric je već posle nekoliko dana počeo da koristi bliskost sa devojčicom da je navuče na neke prljave radnje u kući, a nije prošlo ni mesec dana već ju je prvi put silovao.

Devojčica se plašila da za slučaj ispriča roditeljima, pa je stric nastavio da je seksualno koristi za svoje bolesne potrebe. Posle tri meseca devojčica je zatrudnela.

Nije to ni znala sve dok nije počela da ima prve simptome trudnoće, uključujući mučninu i izostanak menstruacije. S majkom je prošlog meseca otišla kod ginekologa i tamo je utvrđeno da je u drugom stanju.

Roditeljima ništa nije bilo jasno jer je bila stalno u kući, pa je otkrila da je to bio stric. Otac je uspeo da navuče svog rođenog brata da im dođe u posetu pozvavši još neke muške rođake, dok je suprugu i trudnu ćerku poslao napolje da ne budu tu.

Kada je stric došao, pretukli su ga drvenim motkama, a onda su pozvali policiju. Unezvereni otac rekao mu je da od tog trenutka više nije njegov brat, odnosno da za njega više ne postoji.

Silovatelja čeka poduža zatvorska kazna, dok je devojčica već abortirala.

Oteo dečaka i 38 dana se iživljavao nad njim, a tada je napravio FATALNU grešku na internetu



Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (7)

  1. nije normalno nigde u svetu ali se sve vise desava nazalost,a ti izgleda ne citas ili neznas da citas koliko slucajeva ima takvi u srbiji,gde otac siluje dete ili brat ,ili neko drugi iz familije

    Odgovori
  2. Otkud to da je u Srbijij normalno nikad nije i nece biti u Srbiji se postuje i dalja familija da nece rodjeniji

    Odgovori

Ostavite komentar