Oteo dečaka i 38 dana se iživljavao nad njim, a tada je napravio FATALNU grešku na internetu

Prvi put kad se malo "opustio", kidnaper je zažalio zbog toga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/nomadsoul1

Sedmogodišnji dečak iz okoline Moskve pronađen je posle 38 dana otkad je nestao od kuće.

Dečak je otišao do prodavnice, nakon čega mu se izgubio svaki trag. U potragu je bila uključena policija iz svih delova Rusije, ali on kao da je “propao u zemlju”.

Njegovi roditelji išli su po kraju i lepili plakate s dečakovim likom u nadi da će ga neko prepoznati. Alarmirani su svi, a čak je i u jednom dnevniku bilo govora o njemu. Međutim, ništa.

A onda se 52. dana od njegove otmice dogodilo čudo. Specijalni tim policije zadužen za “češljanje” sumnjivih stranica na internetu, a naročito za dark web spazio ga je u pozadini dok je jedan čovek sa kravatom pričao nešto u kameru.

Dramatična scena OTMICE: Muškarac izašao iz kola i zgrabio devojčicu (9) na ulici (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Snimili su taj momenat videvši da dečak u pozadini neodoljivo podseća na onog koji je nestao. Uspeli su da preko dark weba zakažu susret sa otmičarem i prilikom nalaženja su ga uhapsili.

Tada se klupko odmotalo. Kriminalac se bavi međunarodnom trgovinom dece, naročito na području Istoka Evrope, a dečaka je kidnapovao kako bi ga posle prodao.

Na dark web se uključio nekoliko puta da bi stupio u kontakt sa nekim organizacijama ali zaboravio je da mu je dečak u pozadini fokusa kamere i da se može videti.

Ispostavilo se i da je dečak prilično neuhranjen i iscrpljen, a policija je primetila i nekoliko modrica na njegovom telu. Kidnaper je u pritvoru i očekuje ga dugogodišnja robija.

JEZIV snimak pokušaja otmice! Sumnjičava žena ih pratila i OVAKO je spasila devojčicu u suzama (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar