Vučić o 29 nekretnina Đilasovog brata, tajkuna Gojka: “Biće vremena da sve bude ISTRAŽENO!”

Predsednik je takođe istakao da iako su njegova porodica i njegov brat napadani zbog navodne imovine u Vojvodini, niko neće pronaći "jedan ar" koji im pripada, a kamoli nešto više.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv / Stefan Kojić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je priču koju je pokrenuo Objektiv.rs o 29 nekretnina brata Dragana Đilasa, tajkuna Gojka.

Ovo je NEOBORIV DOKAZ: Đilasov brat parama iz poreskog raja kupio vile i zemljište u Beogradu! (FOTO)

“Biće vremena da sve bude istraženo”, poručio je predsednik tokom pokazne vežbe u Nišu govoreći o enormnom bogatstvu porodice Đilas.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs 

On je istakao da iako su njegova porodica i njegov brat napadani zbog navodne imovine u Vojvodini, niko neće pronaći “jedan ar” koji im pripada, a kamoli nešto više.

“Ja sam pitao da pronađu jedan ar zemlje, ili stanove ili pekare koji pripadaju mom bratu. Niko ih do sada nije pronašao jer ih nema.”, rekao je predsednik.

Ključni DOKAZ da Đilas LAŽE! Evo papira koji dokazuje da je Gojko Đilas bio vlasnik vile na Dedinju

Podsećamo, naš portal prvi je otkrio i objavio podatak da brat Dragana Đilasa poseduje čak 29 nekretnina u Beogradu, a o ovom pitanju raspravljalo se i u Skupštini Srbije. Odgovarajući na pitanja poslanika, predsedica Vlade Srbije tada je obećala da će ovaj slučaj biti istražen.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar