OTKRIVAMO

Ključni DOKAZ da Đilas LAŽE! Evo papira koji dokazuje da je Gojko Đilas bio vlasnik vile na Dedinju

Evo kako je zaista obavljena sumnjiva transakcija nekretnine na Dedinju

Foto: Objektiv.rs, E-stock/Miloš Rafailović, Printscreen/Facebook, Printscreen/APR

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas pokušao je, dosta nespretno i šturo, da svog brata Gojka, ali i sebe izvuče iza afere kupovine – prodaje luksuzne vile u ulici Jevrema Grujića, tvrdeći da “nikakve transakcije nije imao on niti njegov brat” u ovom poslu. Ipak, Objektiv.rs istine radi objavljuje zvanične dokumente koji otkrivaju sve.

Naš portal došao je u posed zvaničnih dokumenata koje ukazuju da je firma “Comity Real Estate” čiji je prema zvaničnim podacima sa APR-a direktor Gojko Đilas direktno komunicirala i zaključila ugovor o prodaji gore pomenute vile.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime Gojko Đilas je kako se u ovom ugovoru navodi kao direktor lično je potpisao ugovor o prodaji vile (stambene zgrade, kao i parcele), što jasno dokazuje da je ipak brat Dragana Đilasa imao velikog udela u prodaji sporne nekretnine u jednom od najluksuznijih delova Beograda.

Foto: Objektiv.rs
foto: objektiv.rs

Dragan Đilas je, kada se pojavila ova afera za medije istakao da nije imao nikakav posao u vezi sa kupovinom i prodajom ovih nekretnina i placa.

– Nikakve finansijske ili bilo koje druge transakcije, niti bilo kakav kontakt sa direktorom “Krušika” ni ja ni moj brat nikada nismo imali – rekao je Đilas.

foto: printscreen

Ipak Objektiv.rs objavljuje podatke koji jasno ukazuju da ove reči u potpunosti ipak ne stoje.

Podsetimo, kako je pisao Objektiv.rs a prema zvaničnim podacima sa APR, koji su i danas dostupni svima, Gojko Đilas direktor je firme i pravni zastupnik predsedništva firme “Comodos corporation”, koja je registrovana na fiktivnim adresama u Delaveru, gde se registruju kompanije stranih državljana čiji je jedini cilj skrivanje tokova novca i izbegavanje plaćanja poreza u zemljama odakle potiču vlasnici.

Upravo je Gojko Đilas, kao direktor ove firme, sumnjivim novcem iz poreskog raja u Americi kupio vilu na Dedinju u Beogradu u ulici Jevrema Grujića broj 6, ali i građevinsko zemljište površine 1.083 metara kvadratnih, čija je vrednost više stotina hiljada evra.

U cilju da se do kraja izborimo za istinu u ovoj aferi o kojoj svi pričaju otišli smo korak dalje i utvrdili, da je danas vlasnik vile u ulici Jevrema Grujića firma “Comity Real Estate” čiji je direktor Gojko Đilas. To su takođe zvanični podaci koji su objavljeni na sajtu APR.

Foto: Printscreen/APR

Iz toga proizilazi da je Gojko Đilas, kao direktor predstavništva firme “Comodos corporation”, kupio gore pomenute nekretnine na Dedinju, a onda ih prebacio u vlasništvo nove firme “Comity Real Estate” čiji je i danas direktor.

Foto: Objektiv.rs

U gore pomenutim podacima jasno se vidi da je Gojko u vreme kada je Dragan Đilas bio na vrhuncu svoje vlasti kao gradonačelnik Beograda vodio firmu u Srbiji, koja je bila registrovana u poreskom raju u Sjedinjenim Američkim Državama i tako sumnjivim novcem kupovao nekretnine i vile po Srbiji.

Posebno je zanimljivo to što su braća Đilas baš tu vilu putem posrednika ispod cene prodali bivšem direktoru Krušika Mladenu Petkoviću, i to baš uoči pokretanja lažne afere, čiji je krajnji cilj bio satanizacija najviših državnih funkcionera i njihovih porodica.

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar