Progovorila o TAJNI svoje negovane kože: Glumica Kejt Hadson se strogo pridržava nekoliko PRAVILA

Kockice leda, laser, puno vode, masaža lica...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: JPI Studios/Avalon.red/Avalon Editorial/Profimedia

Holivudska glumica Kejt Hadson nasledila je gene svoje majke, Goldi Hon, pa joj nije potrebno mnogo da bi održala kožu blistavom.

Ipak, postoje određena pravila kojih se strogo pridržava, tako da i u 42. godini života izgleda vrlo mladoliko i odmorno, iako ima troje dece i gust raspored.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Evo koje sve trikove za negu kože koristi ova popularna glumica.

Ledena kupka za lice

Kejt često voli da uroni lice u činiju sa kockicama leda. “Šminker sa kojim radim rekao mi je da su ledene kupke najdelotvornije protiv umora. U činiju stavim malo vode i puno leda, uronim lice unutra i trudim se da što duže izdržim, pa ponovim postupak par puta”, rekla je Hadson, a prenosi CheatSheet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Laser

Iako za blistavi ten može da se zahvali dobroj genetici, kad treba da se pojavi na crvenom tepihu i kada mora da izgleda savršeno, odlazi kod kozmetičara na tretman laserom. “Moj adut je koža, a laser je najbolja stvar na svetu. Čini moju kožu odmornom i opušta me toliko da tokom tretmana umem da zaspim”, rekla je za Women’s Health.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Pije puno vode i pazi na ishranu

“Osim što se stalno nadam da će mi koža magično biti odlična, pijem jako puno vode”, rekla je Kejt i dodala da svakodnevno priprema smutije, kroz koje u organizam unosi vitamine i minerale, što takođe pomaže njenoj koži.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Povremeno odlazi na masaže lica i akupresuru

“Ponekad se potpuno posvetim nezi kože, pa čak odlazim i na masaže lica i akupresuru. U proseku jednom mjesečno, nekoliko meseci za redom. Često ne razmišljamo o našem licu. I njemu prija masaža kao i ostatku tela”, dodaje ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)


Redovno koristi kreme sa zaštitnim faktorom

Kejt Hadson koristi kremu sa zaštitnim faktorom i leti i zimi, bilo da je napolju sunčano ili oblačno. Kreme za lice sa zaštitnim faktorom postale su obvezni deo rutine mnogih holivudskih zvezda, ali i žena koje vode računa o izgledu, jer zaštitni faktor usporava starenje kože i sprečava pojavu bora.



Izvor: Objektiv.rs, zena.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar