Maradona obožavao Đokovića: O njemu je govorio sa velikim ponosom, a priču o BOMBAMA je stalno pominjao

Sve se zbilo samo dve nedelje nakon što je napustio bolnicu u kojoj je imao operaciju zbog krvnog ugruška na mozgu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/youtube/ATP Tour

Prvo je argentinski list Klarin objavio da je u 61. godini preminuo legendarni Argentinac Dijego Maradona. Ubrzo je informaciju potvrdio i brazilski CNN.

Pokojni Maradona je bio svuda rado viđen gost, ali posebno je voleo susrete sa Novakom Đokovićem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dijego Armando Maradona nikada nije krio koliko voli srpskog tenisera.

“Nole, mnogo te volim jer si ti broj jedan. Vidimo se u Dubaiju ili u bilo kom drugom delu sveta, jer si ti veliki čovek i zato te mnogo volim”, rekao je Maradona pre nekoliko godina.

Novak Đoković je fenomen, ali za mene postoji samo jedan broj jedan – Rodžer Federer. On je apsolutni broj 1“, znao je ponekad da kaže Maradona, ali to nije umanjivalo ljubav prema srpskom sportisti.

Novakov karijerni put je ono što ga je zaista impresioniralo, zadivilo, jer nije bio lak i jednostavan kao mnogim asovima njegovog ranga. Maradona je znao da je Nole išao težim putem do vrha.

Novak mi je pričao da je trenirao po mestima gde padaju bombe, pa je morao ići trenirati na druga mesta. Ako bombe padaju levo, on trenira desno. To mi je bilo neverovatno i to uvek pričam s velikim ponosom. Uverio sam se da ga slava nije promenila“, rekao je “El Pibe” svojevremeno za Novaka.

Sretali su se nekoliko puta, na “Novakovim mestima”, na turnirima, čak i na treninzima, nekad je dolazio na mečeve samo da bi gledao našeg asa.

Maradona sa ponosom pričao o nama: Voleo je Srbe i Srbiju i to mu nikada nećemo zaboraviti! (VIDEO)

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar