Bez dodira do neverovatnog vrhunca? I to je moguće uz EROTSKU HIPNOZU (VIDEO)

Ukoliko se uradi kako treba, doživećete daleko jače iskustvo sa partnerom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pexels/cottonbro

Sat na lancu koji se klati levo – desno, ili pak visak, prve su asocijacije na pomen hipnoze.

To nam navodno omogućava da odemo u neke skrivene delove mozga i  otklonimo traume, vidimo neke zaboravljene stvari, ispravimo loše navike, ali i da nam donese orgazam.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Da, dobro ste pročitali.

Hipnoza vam zapravo može pomoći da doživite najmoćniji orgazam ikada. Hipno – seks, kako je još zovu, više je od vrhunca zapravo.

Ona može pomoći da poboljšate senzualnost, seksualne odgovore, osećanja i senzaciju, a da je ne morate nužno da se dodirujete.

Foto: Pixabay.com/nastya_gepp,Foundry/ilustracija

Kako ističe Džon Es, erotski hipnotizer sa iskustvom od preko 20 godina, hipnoza može pomoći da se učvrsti veza tokom vođenja ljubavi, kao alat tokom BDSM scene, za pojačavanje orgazma, ali i prevazilaženje seksualnog srama, traume ili disfunkcije. “To je moćan alat za istraživanje vašeg seksualnog i erotskog ja”.

Stručnjaci kažu da svako može doživeti orgazam kroz ovakav tip hipnoze.

Foto: Pixabay/KJ

Kako proces izgleda?

Kao i sa običnom hipnozom, potrebno je da se osoba uvede u stanje ekstremne opuštenosti i slično je stanju pre nego što utonete u san.

Takođe, erotska masaža vas ne može naterati da uradite bilo šta što ne želite. Uopšteno govoreći, sesija će započeti razgovorom (ili pregovaranjem) o ciljevima, granicama i sigurnim rečima.

Tada će vam hipnotizer pomoći da uđete u opušteno stanje koristeći nešto što se naziva “indukcija hipnoze”. Jednom kada ste u tom stanju, mogao bi se dogoditi bilo koji broj stvari na osnovu onoga što je prethodno dogovoreno, što može uključiti dodir, ako je takav dogovor.

Foto: Unsplash/Rémy Penet

Koja je razlika između audio pornografije, erotičnog ASMR – a i erotske hipnoze?

Erotska hipnoza i AMSR mogu vam pomoći da iskusite fizičke senzacije glasom i zvukom. Tokom erotske hipnoze ulazite u mnogo dublje stanje opuštenosti (poznato kao hipnotičko stanje) nego kada slušate ASMR.

O čemu treba voditi računa?

Na prvom mestu, sigurnost mora da bude prioritet. To znači pronalaženje stručnjaka koji će vas uvesti u stanje hipnoze.

Takođe, mora se obratiti pažnja na određene aspekte:

  • Bilo koja medicinska stanja koja mogu uticati na sesiju
  • Bilo koja seksualna trauma koju ste doživeli i koja bi mogla uticati na sesiju
  • Reči koje mogu biti okidač
  • Šta je cilj sesije?
  • Da li je dodir dozvoljen ili će biti koristan

 

Foto: Unsplash/MK Hamilton

Oni koji su probali kažu da su osetili neverovatne orgazme, ali da je potpuno normalno da ne možete iz prve doživeti sve.

Nekad je potrebno vreme i vežba, ali kada se jednom opustite i prepustite “pravim rukama”, garantovano ćete uživati u seksu, kao nikada do sada.

Naravno, ovo moćno oružje se ne sme zloupotrebljavati, pa je izuzetno bitno da za ovakve poduhvate birate nekog ko ima iskustva i ko se zme bavi profesionalno. Na Youtubu možete videti i neke od primera kako to zapravo izgleda.

Da li biste ikada probali ovako nešto?



Izvor: Objektiv.rs, healthline.com

Komentari (1)

  1. Gluposti! Jedan moj bivsi i ja smo itekako stizali do orgazma bez dodira i bez skalamocija, satova i gluposti! Samo se skoncentrisite, ispraznite mozak od gluposti o "treba-ne treba" u seksu kojima vas celog zivota zasipaju, pa se STVARNO opustite i prihvatite da vi to mozete, pa da vidite kako grmi i seva!

    Odgovori

Ostavite komentar