Profesor hipnotisao studentkinju, pa joj rekao da su pre 600 godina bili ljubavnici i počeo da je SKIDA

Verovao je da njegove "seanse" u kabinetu niko neće videti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay.com/nastya_gepp,Foundry/ilustracija

Profesor Vasim Aladin sa uglednog Univerziteta u Velikoj Britaniji (čije je ime zaštićeno od javnosti) uhapšen je zbog zlostavljanja i laganja tri studentkinje u poslednje dve godine.

Aladin je posle naučenog kursa hipnoze i alternativne medicine pokušao da zavede i seksualno iskoristi tri studentkinje koje su mu se periodično žalile posle predavanja na opštu slabost organizma.

Promena decenije! Majka dvoje dece se ODVIKLA od droge i posle samo 4 meseca izgleda FENOMENALNO (FOTO)

Profesor bi ih namamio u svoj kabinet gde ih je pitao da li su spremne da se podvgrnu “alternativnim metodama” lečenja koja ih “neće boleti” već će im od toga biti samo bolje. Te vrste lečenja podrazumevale su i hipnozu.

Prva devojka koja je kasnije ustanovila da je seksualno iskorišćena, pristala je 2018. na ovaj način odnosa sa profesorom ne sluteći da će joj servirati laži. Nakon što ju je bacio u stanje hipnoze ispričao joj je da su bili ljubavnici pre tačno 600 godina te da su srodne duše.

Profesor je verovao da njegove časove “seksualne hipnoze” niko neće otkriti, Foto: Twitter/NWBranchDCop

Studentkinja mu se u potpunosti prepustila i slušala ga šta joj govori. On ju je u stanju hipnoze zavodio i na kraju joj naredio da otkopča košulju i dopusti da se njihove duše spoje. Potom joj je posmatrao golo telo i dodirivao ga je.

Profesor Aladin nije išao “do kraja” ni sa jednom studentkinjom, ali je i to što ih je seksualno uznemiravao i fizički zlostavljao, bilo dovoljno da se podigne optužnica.

A otkriven je na krajnje bizaran način. Pošto je sve tri studentkinje dodirivao u nekoliko seansi, one su primetile da se posle osećaju jako čudno i na koži su osećale njegov miris. Jedna je osetila i na svojoj vagini da dole kao da ju je neko pipao, dok je druga primetila da ima hormonski poremećaj.

Na kraju su pregledani i snimci s kamera na hodnicima kod profesorovog kabineta i uočeno je da je dve od tri studentkinje, kad su izlazile, držao za ruke.

Molila ga da je uhvati na STRUNJAČI: Kamera snimila udatu profesorku FIZIČKOG kako vodi ljubav sa đakom



Izvor: Objektiv.rs, DailyMail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar