ASTROLOG OTKRIVA

Nedeljni horoskop od 16. do 23. novembra: Sukob Urana i Merkura nam donosi probleme u komunikaciji

Rak nema veće tegobe, Ovan, krajem nedelje dobija dobre informacije u vezi sa finansijama, Bik postavlja novo poglavlje u socijalnim i ljubavnim odnosima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/azerbaijan_stockers

OVAN

Posao
Napokon da i vama krene napred u svakom pogledu. Vaš vladar Mars kreće u direktan hod i ovu nedelju obeležava aktivnim učešćem u svakom delu života, a pogotovo na poslovnom delu. Imate planove koje ćete pokušati da realizujete već sredinom ovog perioda. Plan je vezan za potrošnju i ulaganje. Zato napravite prioritete. Nemojte trošiti preko dozvoljenog limita jer vas to može iznervirati. Krajem sedmice dobre informacije vezane za finasije.
Ljubav
Budite veoma fleksibilni kada je emotivni odnos u pitanju. Neke stvari želite da pokrenete, ali sa određenom dinamikom. Sredinom nedelje možete imati veliku želju za slobodom i nezavisnošću. To se neće dopasti partneru, pa lako ulazite u sukobe. Vaše je da polako uvedete emotivnog partnera u promene koje definitivno želite da napravite. Krajem nedelje imate utisak da niste daleko odmakli sa svojim željama.
Zdravlje
Sinusi mogu biti problem.

BIK

Posao
Možda vam je nedelja počela intezivnim druženjem sa ljudima koji vam ne prijaju. To se neće nastaviti, pa možete biti rasterećeni oko neugodnog druženja. Mars koji je krenuo direktno, pravi vam unutrašnju napetost, zato je naglašen vaš izliv besa i ljutnje. Ljuti ste na sebe a to ispoljavate ka poslovnim saradnicima. Krajem sedmice dolazite u kakav takav balans i stvari kreću vašim uobičajenim ritmom.
Ljubav
Na ljubavnom planu ove sedmice uzburkano more. Sredinom nedelje povedite računa o ponašanju u emotivnom, poslovnom, ili bilo kojem drugom odnosu. To može da vam poboljša ili umanji vaše želje za ravnotežom u odnosima sa ljudima. Potrebno je da olujne oblake rasterate dobrom komunikacijom i fleksibilnošću. Svakako ove nedelje postavljate novo poglavlje u socijalnim i ljubavnim odnosima.
Zdravlje
Manji problemi sa varenjem. Ne jedite jaku i masnu hranu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Posao
Sukob Urana i Merkura tokom ove sedmice donosi vam probleme u komunikaciji sa poslovnim saradnicima. Opozicija ove dve planete pravi čistiku u prostoru posla. Tako možete tačno videti sa kim dalje sarađujete a ko otpada, jer nikada nije ni pripadao timu. Krajem sedmice uspostavljate pravi poslovni tim koji ste oduvek želeli.
Ljubav
Ljubav je ono što može da vam zadaje brige u ovom periodu. Zato nemojte glumiti dobricu, već budite realni i iskreni. Tokom sedmice potrebno je da se potrudite da razumete šta partner govori. Nije bitno samo vaše mišljenje i presuda. Prihvatite deo odgovornosti i krenite u poboljšanje emotivnog odnosa.
Zdravlje
Bolovi u predelu kičme.

RAK

Posao
Sve što traži direktno kretanje Marsa u Ovnu jeste da budete siloviti, brzi i da se ne predomišljate. Potrebno je da delujete bez opcije dileme i zastajkivanja. Nema straha od neuspeha jer ste vi već zagazili u poslovnu priču i nema potrebe da se sada razmišljate kada je potrebna brzina.Krajem sedmice budite spremni na svaki kompromis samo da završite posao.
Ljubav
U utorak imate dan kada shvatate da je vaša sloboda vezana za vaše želje. Zato polako objasnite svima oko sebe da je potrebno da imate svoj prostor i vreme za opuštanje i dokolicu. Ko razume dobro je, ali odlično je i za one osobe koje vas ne shvataju. Zato jer se više nećete obazirati na njih. Krajem sedmice možete računati na lepe ljubavne i romantične trenutke sa partnerom.
Zdravlje
Bez većih tegoba.

LAV

Posao
Osećate već da vam se otvaraju povoljne prilike. Mars je pokrenuo događaje vezane za edukaciju ili inostranstvo. Nema više mogućnosti za strpljenje jer idete napred. Dugo ste bili zakočeni i sada osećate naboj pokreta. Sredinom sedmice je važno da ispoštujete dogovore koje ste već napravili. Zato krajem sedmice možete očekivati pozitivan bilans u poslovanju.
Ljubav
Vama ne fali ništa, samo želite da i svi drugi budu dobro. Nemojte biti kontrol frik kada su vaši bližnji u pitanju. Nije dovoljno da ih kontrolišete samo dok ste u kući, već to radite i na daljinu. Ne preterujte. Emotivni odnosi se stabilizuju i vi plovite ka mirnoj luci.
Zdravlje
Povedite računa o očima. Posetite oftamologa.

DEVICA

Posao
Kada je vaš posao u pitanju, ova nedelja pokreće mnogo više od očekivanog. Nije nemoguće da vam Uran iz Bika donese neočekivane predloge za poslovne projekte. Ovo je period kada idete u svim pravcima. Samo u utorak je opozicija između vašeg vladara Merkura i Urana pa tada obratite pažnju da se prilagodite poslovnim zahtevima. Krajem sedmice novi ljudi ulaze u vaš poslovni svet.
Ljubav
Bilo da ste u balansu ili u neravnoteži vaši rezultati na ljubavnom planu su isti. Ne krećete se ni napred ni nazad. Stojite u mestu i primate udarce ili poljupce. Međutim u vama tinja revolucija promena koje vam prijaju. Zato krajem sedmice nije nemoguće da se probudite i zapanjite sve oko sebe a posebno emotivnog partnera.
Zdravlje
Odlično se osećate.

VAGA

Posao
Ovo je sedmica u kojoj se isključivo bavite finasijama – koliko, kako i gde. Nije vam jasno gde možete da napravite poslovni proboj, zato se iz dana u dan preračunavate. Ništa nećete odlučiti ove nedelje, pa nemojte opterećivati svoju glavu. Zaista ne možete da odlučite jer nemate celu sliku želja u glavi. Krajem nedelje možete dobiti dobar savet od prijatelja iz detinjstva.
Ljubav
Šta vam je važno: prijatelj, dečko, ili porodica? Eto pitanja sa kojim se suočavate početkom sedmice. Ono što vam se sada dešava zahteva priličnu odovojenost od realnosti. To je samo zbog toga što niste spremni da prihvatite istinu oko vas. Krajem sedmice imate dozvolu od zvezda da napravite promenu koja vam se sviđa.
Zdravlje
Više sna.

ŠKORPIJA

Posao
Vi trošite kao da živite u najboljij harmoničnoj zajednici. Ništa vas ne dotiče. Veoma je zabavno da se ponašate na sebi nesvojstven način. Iako imate akcije na svim poslovnim planovima, tek od sredine nedelje možete videti praktičnu primenu svog rada. Dug i krivudav put će krajem sedmice dovesti mnoge Škorpije do cilja.
Ljubav
Ovo je sedmica u kojoj ništa nije predvidivo. Tako ni vi ne možete ništa planirati i uraditi. Zato se spremite na promenljive događaje kada su emocije u pitanju. Krajem nedelje mnogo bistrije vidite sebe i emotivnog partnera. Vidite istinu oko vas.
Zdravlje
Odlično se osećate.

Veliki horoskop za novembar: Astrolog Objektiva otkriva šta očekuje sve znake zodijaka

STRELAC

Posao
Polako ali sigurno slažu se puzle u vašoj glavi. Pa sve što je vezano za papire plaćenim i neplaćenim radom dobija svoju cenu. Zato vaše fizičko i mentalno stanje jeste usko vezano za poslovne aktivnosti. Potrebno je da se odvojite od posla na kratko da bi uzeli predah. Krajem sedmice imate sindrom praznog izduvanog balona.
Ljubav
Ovde ste na velikom testu kome da se priklonite. Opozicija Merkura i Urana direktno utiče na vašu slobodu ponašanja i slobodu života uopšteno. Zato prespavajte utorak a krajem sedmice krenite u direktan razgovor sa partnerom. Porodica je deo nečeg većeg u vašem životnom sistemu. Dobro razmislite o svojim odlukama.
Zdravlje
Mentalno ste preopterećeni.

JARAC

Posao
Kod vas je ponovo na redu da se resetujete na poslu. Potrebna vam je opet promena jer se ne snalazite u rutini. Ne prijaju vam trenutni saradnici zato i razmišljate o promeni u tom delu poslovanja. Iako se na poslu osećate kao u dugoročnom braku, vreme je da ponovo rekonstruišete okolinu. Krajem sedmice otvaraju se nove mogućnosti.
Ljubav
Prvi put nemate nikakv plan kada je ljubav u pitanju. Zato vas u utorak može iznenaditi partner sa svojim planovima. Vi ne želite da učestvujete u tome. Zato je ovo period kada možete izraziti svoje mišljenje i kreniti u nepredvidljive ljubavne avanture. Krajem sedmice osećate ukus makar i prividne slobode.
Zdravlje
Bolovi u kičmi.

VODOLIJA

Posao
Uran u opoziciji sa Merkurom pravi zaokret na vašem poslu. Pokrećete se u pravcu rešenja neplaćenih računa, redovnih studija i završetka svega što je bilo na čekanju. Čuvajte se sukoba sa nadređenima jer ne možete pobediti. Budite mudri i fleksibilni da ne izazovete problem koji vam sada nije potreban. Krajem sedmice sjajna organizacija na poslu i sa poslovnim saradnicima.
Ljubav
Zvezde vas podržavaju kada je ljubav u pitanju. Niste na raskrsnici života jer morate doneti odluku kako dalje. Vi ste samo na putu na kom birate na koju stranu skrećete. Nemojte se plašiti da slušate srce jer vas ono neće prevariti.
Krajem sedmice odlična socijalna i društvena zabava.
Zdravlje
Veoma dobro se osećate.

RIBE

Posao
Ovo je period kada imate lažni novi start. Nemojte se zamajavati lažnim novim početkom. Potrebno je više realnosti i pogleda u sebe i svoje očekivanje. Niste centar sveta, zato povedite računa koga možete oterati iz života. Taj se možda neće vratiti kada vi to budete poželeli.Zato se u poslu oslonoite na sebe i budite krajnje fleksibilni. Krajem sedmice veliko otrežnjenje.
Ljubav
Ovo je nedelja u kojoj treba da sredite prilično komplikovanu ličnu i emotivnu situaciju. Utorak je dan koji treba da preskočite zbog opozicije Urana i Merkura. Tada ne možete doneti racionalne odluke a ne možete ni da se dogovorite oko stvari koje vas lično zanimaju. Krajem sedmice pokušajte da se izborite istinom protiv laži.
Zdravlje
Manji problemi sa stomakom.

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Piše astrolog Vesna Trajković



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar