Veliki horoskop za novembar: Astrolog Objektiva otkriva šta očekuje sve znake zodijaka

Pred Ovnom je mesec sukoba, rasprave i iznenadnih obrta, ali svakako ne i dosadnih dana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/freepik

OVAN
Posao

Za vas još uvek traje smanjena brzina na svim poljima. Tome doprinosi i Merkur sa aspektima sa Saturnom i Plutonom. Prva polovina perioda je sa zastojima i ograničenjem na svim poljima jer ne možete ići napred ako vas neko drži za kragnu otpozadi. Međutim već 14. novembra vaš vladar Mars kreće u direktan hod i zato možete biti radosni od polovine ovog perioda.Poslovna aktivnost se povećava i vi sigurno imate glavnu ulogu kada su poslovi i saradnja u pitanju. Krajem perioda nemojte se iznenaditi ako budete bili nagrađeni ili unapređeni. To je zasluga koju ste u potpunosti zaslužili. Promene su pred vama i vi ste to jedva dočekali.
Ljubav
Pred vama je mesec sukoba, rasprave iznenadnih obrta ali svakako ne dosadnih dana. Imate veliku potrebu da se napokon usaglasite sa partnerom. To možete uspeti od polovine perioda jer će Venera ući u Škorpiju i doneti vam svežinu i strast u partnerskim vezama. I neće vam biti važno da li su duge i ozbiljne veze ili jake i strastvene avanture. Dočekali ste promenu jer vas je ustajali ritam potpuno ugušio. Realno to i nije vaša priroda da budete u rutini predugo.
Zdravlje
Obratite pažnju na zube i kičmu.

BIK
Posao
Vaš vladar Venera je do 21. novembra u Vagi pa vam donosi bolju komunikaciju i sporazumevanje na poslu. Lakše možete ostvariti saradnju čak i sa ljudima koji su nemogući za bilo kakav dogovor. Vaše strpljenje a Venerino umeće u dogovorima sprema vam prilično povoljan period za poslovne aktivnosti. A povoljni dogovori stabilizuju vaše finasijsko stanje. Tako da možete imati i troškove koje jedva čekate na napravite. Ne ulazite u kredit ali ulažite novac sigurne projekte.Krajem meseca možete imati promene u načinu zarade i fiksirati svoja novčana očekivanja.
Ljubav
Sve do treće dekade novembra možete računati na dogovore i prijatne razgovore. Međutim od 21. novembra kada planeta ljubavi uđe u vaše polje partnerskih odnosa vreme je za ljubav. Tada vam počinje egyotičan period prepun strasti, posesivnosti ljubomore i jakih ljubavnih događaja. Možete biti veoma dogmatični i isključivi u svojim željama i emocijama. Zvezde poručuju da rešite nesuglasice u ovom periodu kada su strasti pojačane jer ne možete nastaviti dalje. Krajem meseca ne postavljate stabilne temelje u ljubavnom gnezdu.
Zdravlje
Zdravlje na opštem nivou je stabilno ako nemate hronične tegobe.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI
Posao
Merkur je retrogradan u znaku Vage i početak perioda obeležen je nepovoljnim aspektima a kada su u pitanju trajne i dugoročne stvari vezane za posao. Čak i retrogradni Mars u polju partnerskih odnosa potvrđuje da ne treba da ulazite u ortački odnos jer neće biti povoljan za vas.Međutim druga polovina perioda je povoljnija za vaše poslovne aktivnosti jer će vam se um i planovi razbistriti. Ulazak vašeg vladara Merkura u Škorpiju i u direktan hod donosi vam povoljniju poziciju na poslu a i bolju saradnju sa ljudima koji rade za vas.Zvede poručuju da sve nove aktivnosti ostavite do 14. novembra.
Ljubav
Novembar je mesec u kome nećete biti pošteđeni emotivnog tobogana. Pogotovo prva polovina perioda može imati neugodne partnerske odnose. Rasprave svađe oko najmanje sitnice donosi vam napetost i nervozu. Venera u vašem polju predbračnih veza sve vreme će balansirati i vraćati odnos u kakavu takvu normalu.Tako da u ovom periodu možete očekivati i divne ali i neobično ružne reči i ponašanje sa obe strane.U drugom delu perioda ljubavni fokus premeštate na svakdnevne obaveze i tu pronalazite dobar ritam sa emotivnim partnerom. Slobodni Blizanci mogu ostvariti ljubavnu vezu koja neće biti neograničenog roka trajanja.Krajem perioda pomračenje Meseca u vašem znaku obeležiće rasvetljavanje vaše novog načina emotivnog funkcionisanja. Potrudite se da održite zajednički dogovor.
Zdravlje
Pokušajte da se bolje organizujete kada je zdrava ishrana u pitanju.

RAK
Posao
Strpljivi ste i čekate da realizujete svoje planove ali polako vam se strpljenje menja sa velikom nervozom.Dobra vest da će sam početak novembra doneti male naznake pomaka u poslu. Sve do 10 novembra ništa još uvek ne ide kako ste isplanirali. Zato se spremite na trud i rad tokom ostalog dela perioda kada se vaši planovi realizuju.To vam može doneti dobru samoprezentaciju i uspeh na javnim poslovima i u marketingu.Takođe možete unovčiti kreativne veštine. Iako dinamika neće biti zadovoljavajuća možete do kraja novembra biti veoma zadovoljni.
Ljubav
Ni toplo ni hladno ni vruće ni ljuto neće nedotajati u vašim emotivnim vezama ili braku. Biće veoma opijajuće ali ljubavne esencije neće faliti od polovine perioda. Nemojte previše piti esenciju ljubavi jer možete zagaziti u vode ljubomore i posesivnosti. Krajem novembra kada Venera gostuje u vašem polju ljubavi Priznačete sebi i partneru šta želite od emotivnog odnosa koji dugo gajite.
Zdravlje
Jačajte imunitet i čuvajte se prehlade.

LAV
Posao
Nepovoljan aspekt Merkura i Saturna otežava vaše poslovne aktivnosti. Ograničenje i čekanje su obeležje prve polovine novembra. Dugoročni ciljevi na testu izdržljivosti i strpljenja. Saturn vas opominje da budete mudriji i ozbiljniji sa novim poslovnim partnerima. Mnogi poslovi vezani za trgovinu neće imati predviđenu dinamiku i ostvarenje. Zato se možete osećati frustrirano. Međutim Mars iz Ovna kreće u direktan hod 14. novembra pa se možete nadati otoljenju poslova i kretanja u smeru koji ste predvideli. Zvezde savetuju da tada možete popraviti poslovne dogovore i ubrzati aktivnosti.Oslonite se na svoju urođenu promišljenost i smisao za analizu problema.
Ljubav
Lavovi koji su u dugim vezama ili braku mogu imati stresan početak meseca. Nećete se dobro razumeti sa emotivnim partnerome sukobi i nepoverenje koje već dugo razgrađujete. Venera iz Vage do 21. novembra biće blago naklona prema vašim ljubavnim problemima ali kada uđe u Škorpiju nastaje ponovno razmimoilaženje u ciljevima i planovima. Slobodni Lavovi mogu imati divan ulazak u vezu koja će im samo u početku delovati osvežavajuće.
Zdravlje
Tokom meseca osećate neobičnu napetost i nervozu jer niste zadovoljni emotivnim životom.

DEVICA
Posao
Iscrpljenost i umor mogu biti vaši loši saveznici kada je posao u pitanju. Merkur će krenuti u direktan hod 3. novembra i tada se krećete u pravom poslovnom pravcu.Probudiće vas do kraja vaš vladar kada uđe u Škorpiju 10. novembra. To je period koji vam je neophodan da se saberete i analizirate greške prema saradnicima i prema poslovnim obavezama. Budite iskreni prema sebi jer tako možete rešiti svoje zastoje i ograničenja.Iskoristite ovaj period da se pokažete u najboljem svetlu i da se dobro organizujete kako bi imali odlične rezultate.
Ljubav
Početak period nije najbolji kada je ljubav u pitanju. Zajednički projekti su završeni ali vi se i dalje preispitujete ko je više i bolje uradio. To vas uvodi u sukobe oko finasija i raspodele imovinske koristi. Jednom rečju svađa oko novca donosi sukobe koje ne možete da mimoiđete.Zvezde savetuju da se ne svetite emotivnom partneru ulaskom u tajnu vezu jer to može samo pogoršati partnerski odnos. Krajem perioda ako iskreno porazgovarate možete očekivati novi početak na ljubavnom nivou u dugim vezama ili braku.
Zdravlje
Pronađite vremena za bilo kakavu fizičku rekreaciju.

VAGA
Posao
Slabiji dinamizam na poslovnom planu donosi ograničenja u dogovorima. Mars je i dalje retrogradan pa se vaši planovi i akcije odvijaju sporo i veoma otežano. Tako se mnoge Vage mogu osetiti zakoćeno i ograničeno kada je posao u pitanju. Ipak polovinom perioda stvari se pokreću u boljem pravcu.Dobijate novi vetar u leđa i krećete se brže ka ciljevima.Nije nemoguće da prekinete saradnju sa dugoročnimsaradnikom . To je samo novo upražnjeno mesto za sledećeg interesantnog poslovnog Lava. To neće biti bez velikog zalaganja i truda. Pa se drage Vage spremite na borbu za svaki poslovni projekat.
Ljubav
Drage Vage dočekali ste planetu ljubavi da bude gost u vašem znaku. To je samo dobra okolnost koju možete iskristiti na najbolji način. A to je da izbalansirate odnos koji je u kvaru ili da uđete u vezu koja će vam pokazati blagodeti zajedničkog života.Venera u Vagi donosi vam sklad i balans kada ste sami sa sobom ali potrebno je da to prenesete i na suprotni pol. Pogotovo Vage koje su u braku ili dugoj vezi mogu osetiti gorak ukus sebičluka od strane voljene osobe. Zato će neki odnosi koji su već umrli doživeti konačan kraj dok će stabilne ljubavne priče imati veliku šansu da prerastu u dugoročno stabilno ljubavno polje.
Zdravlje
Povedite računa o zdravlju ako imate bilo kakave simptome koji vam nisu jasni.

ŠKORPIJA
Posao
Period ograničenja zastoja slabe realizacije u ovom mesecu se završava. Vaš vladar će krenuti u direktan hod 14. novembra. I to je period koji već duže vremena čekate. Ipak početkom meseca novembra vaš novopostavljeni plan može se poremetiti.Početni optimizam može splasnuti usled finasijskih ograničenja. Zvezde preporučuju da se još jednom preispitate pre nego se upustite u utakmicu novih poslovnih sadržaja.Ortački nastup na tržištu nije preporuka ali samostalno delovanje uz malu finasijsku pomoć može uroditi plodom. Teškoće koje ste imali pomakom Marsa u direktan hod pomažu vam da delujete i krenete napred. Istovremeno Merkurov ulazak u vaš znak donosi vam kristalniju sliku budućnosti. Zato krajem meseca donosite konačan sud o pravcu vaših poslovnih aktivnosti.
Ljubav
Naglašenu osetljivost ipovremneu frustraciju donosi vam planeta ljubavi koja će u ovom mesecu biti u Vagi i u vašem znaku. Bavite se emotivnim odnosima i šetate po granicama dogovora ali i neprijateljstva. Od 21 novembra kada planeta ljubavi uđe u vaš znak isljučivo imate naglašene strsti i veoma ste osetljivi po pitanju partnerskih odnosa.Zato tokom meseca novembra često korisitie priliku da svoje izlive stavova pravdate osetljivošću.Zvezde savetujeu da se posvetite ličnim problemima ne obazirući se na tuđa mišljenja.
Zdravlje
Povedite računa o probavnom traktu.

Pun Mesec u Biku: Ko se razvodi, a ko menja mesto stanovanja, alarm zvoni i upozorava

STRELAC
Posao
Vaš timski rad je na ispitu strpljenja i trpljenja. Početak novembra odiše netrpeljivošću na poslu i prema saradnicima. Zastoj i ograničenja su samo deo dekora kojim ste okruženi. Bez obzira što se vi upirete da silujete događaje ništa neće biti kako ste planirali. Međutim Jupiter i Pluton u konjukciji u Jarcu ipak donose dozu dobrih investicija koje su zalog za budućnost. To je segment gde možete biti zadovoljni. Rešavate generacijske probleme i dobre odluke donosite.Krajem meseca sve što ste odlagali uspevate da rešite i završite.
Ljubav
Nemojte se brinuti za ljubav jer je početak meseca rezevisan za sukob sa voljenom osobom. Nikoga ne možete menjati i to vam zadaje muke. Imate želju da popravite partnera kao da ste mehaničar za ljubav. Nekad je dovoljno dati slobodu da bi se partner potpuno okrenuo vama. Ako pripadate osobama koje imaju nestabilnu vezu znajte da je moć stabilizacije u vašim rukama.Slobodni pripadnici Strelca mogu doživeti razočarenje u osobu koju su nedavno upoznali ili sa kojom su ušli u vezu.Kraj perioda je vreme da se realno pogledate u sebe i svoja očekivanja.
Zdravlje
Čuvajte se oštrih predmeta i povreda.

JARAC
Posao
Već dugo imate problem osećaja da sve protiče pored vas a vi ne možete da reagujete. To se menja tokom druge polovine meseca i vaša poslovna dinamika hvata svoju brzinu. Nikako se neojte nadati velikom ubrzanju ali spora i sigurna kretanja unapred su izvesna. Jupiter i Pluton će konjukcijom u vašem znaku ovog novembra doneti stabilne dugoročne planove koje ste vi smislili. Zato je potrebno strpljenje da se krene u realizaciju jer planovi nisu mali i jednostavni.Imate mogućnost da ne budete preozbiljni i prezahtevni prema sebi. Ovo je period relnih događaja i planova.
Ljubav
Jako dobro znate da je ljubav glavni pokretač života.Početak meseca ne obećava mnogo ljubavnih zagrljaja već više hladnoću i udaljenost.Međutim to se menja kada popuste nepovoljni aspekti Venere i Saturna u drugom delu meseca. U ovim novembarskim danima lako možete izgubiti kompas kada je ljubav u pitanju. Iako je emotivni partner spreman da daje sve od sebe da uspete to isto i vi treba da osećate. Zvezde savetuju da sačekate drugu polovinu perioda i tada zauzmete svoj stav. Ovo je mesec u kojem svakako možete doživeti ispunjenje ljubavnih zamisli i želja.Najleše bi bilo da se zajedno sa partnerom osećate identično. To je ono što može vašu vezu zakucati u vremenu.
Zdravlje
Polje zdravlja može biti ugroženo srčanim aritmijama.

VODOLIJA
Posao
Nije nepoznato da ste odličan timski saradnik ali početak novembra donosi vam nesuglasice na poslu. Nikako da se sporazumete sa saradnicima kao da govorite dva različita jezika.Jupiter i Pluton u Jarcu donose vam dobre vibracije kada je napredovanje u pitanju. Zato na poslovnom planu možete osetiti malo zadovoljstva. Naravno da ni nagrade neće izostati krajem perioda pa se možete nadati boljoj finasijskoj situaciji.Prepreke koje imate u ovom mesecu nisu velike a ni beznačajne ali se možete uspešno izboriti sa njima uz pomoć Merkura u Škorpiji. Tako da je ovo period koji ima puno izazova ali na kraju meseca ima i puno rezultata.Zvezde kažu da će vas vaše uverenje najviše voditi kroz ovaj period.
Ljubav
Naizgled je sve u redu kod vas ali vi u sebi znate da ništa nije onako kako vi želite. Zato se početak meseca obeležava nepoverenjem i frustracijama kada je vaš ljubavni život u pitanju.Ako ste u vezi nepovoljan aspekt Venere i Marsa donosi vam neslaganje sa partnerom. Tokom drugog dela perioda vaše razmimoilaženje se ne smiruje. Niste spremni za kompromise bilo koje vrste. Zato se nećete truditi da umirite emotivnu situaciju. Pustili ste niz vodu sve ljubavne segmente jer želite da voda sama nađe svoj put. Međutim krajme novembra vaše meotivno raspoloženje se menja i vi polako hvatate kormilo svog ljubavnog života. Zvede kažu neće vam biti ni lako ali ni teško samo oscilirajuće.
Zdravlje
Izbegavajte previše kofeina i cigareta to vam kvari opšte stanje organizma.

RIBE
Posao
Početne loše situacije sa nadređenima rešavate brže nego ste se nadali. Međutim pred vama je period velikih napora i truda. Sve je to zarad veće i stabilnije situacije u finasijama. Borite se kao Lav da bi isplatili obaveze koje vas pritiskaju. To uspevate u drugom delu meseca jer vas čeka povečanje prihoda. Jupiter i pluton daju stabilnost ali uz veliki trud i rad. Zato ne možete reći da niste svaki dinar baš zaradili. Krajem meseca pojavljuju se nove poslovne ponude koje rado prihvatate.
Ljubav
Niste povezani na frekvencije za ljubav početkom meseca. Nemate prevelika očekivanja. Vaša pažnja je više usmerena na posao. To se menja u drugom delu novembra pa možete osetiti želju da ste pored emotivnog partnera više nego obično. Spremni ste da budete realni i da prihvatite činjenice da idealna ljubav za sada nije kod vas u gostima.Zato je ovo period da se opustite i prepustite sebi i emotivnom partneru jer je to ono što vam daje krila.
Zdravlje
Sklonost upalnim procesima.

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Piše astrolog Vesna Trajković



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar