Mislio sam da retko vodimo ljubav jer ona više nema ŽELJU, a sad sam saznao šta radi dok sam ja na POSLU

Njen libido nije ono što joj predstavlja problem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/marymarkevich

Otvorenost i iskrenost u svakoj vezi i braku je jedna od najbitnijih stvari.

Ipak, često se dešava da kako vreme prolazi, tako se i gubi ona početna velika doza iskrenosti i počinjemo da budemo sve zatvoreniji prema našem partneru.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jednom čoveku je uništeno samopouzdanje kada je shvatio da njegova žena nije sasvim otvorena po pitanju seksualnog života.

“Moja žena ima 25 godina, a ja 30. Veoma mladi smo postali roditelji i sada imamo četvoro dece, od kojih najmlađe ima osam meseci. U startu smo hteli da pravimo decu i zato nikada nismo koristili kondom ili sredstva za kontracepciju”, kaže ovaj čovek.

On je imao razumevanja za to što je njegova žena u poslednje vreme odbijala seks, jer zna da nakon porođaja, posebno četvrtog po redu, seksualna želja može da se dosta smanji.

Foto: Freepik/standret

Međutim, ubrzo je saznao da ovo nije stvarni problem…

“Čim krenem da joj pričam neke lepe i nežne stvari, ona mi kaže da zna šta ja hoću (misleći na seks) i automatski me odbije. Sada je uspeh ako imamo seks jednom mesečno. Mislio sam da je do njene seksualne želje, a onda sam otkrio da je počela da koristi vibrator, dok sam ja na poslu”, kaže on.

Foto: Freepik/ svetlanasokolova

To je za njega bilo potpuno neočekivano, jer je mislio da ona trenutno nema apsolutno nikakve potrebe u ovom smislu, ali se ispostavilo suprotno…

Deidra Sanders, stručnjak za veze i seksualne odnose, posavetovala je čoveka da otvoreno popriča sa svojom ženom i izrazila mišljenje da se ona možda plaši da spava sa njim, kako ne bi opet ostala u drugom stanju – s obzirom na to da nikada ne koriste kontracepciju, pa joj vibrator služi kao bolje rešenje.



Izvor: Objektiv.rs, Thesun.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar