Ona je REKORDERKA po broju partnera u Zadruzi: Mina Vrbaški je sa NJIMA imala vrele AKCIJE pred kamerama

Brzo joj dosade

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Rijaliti učesnici često se zaljubljuju, odljubljuju, ulaze u afere ili romanse. Menjanje partnera postalo je uobičajeno za pojedine učesnike, ipak, jedna devojka iz rijalitija Zadruga, oborila je sve rekorde u broju promenjenih partnera za vreme četiri sezone ovog rijaliti šou programa.

U pitanju je Mina Vrbaški, koja je promenila čak čest momaka sa kojima je bila intimna u prve tri sezone Zadruge, dok je sinoć vodila ljubav i sa Filipom Carem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prvo Minino učešće u Zadruzi obeležila je njena veza sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom, za kim nije dugo patila posle rastanka, već je uplovila u vezu sa manekenom Tomom Panićem.

Nakon afere sa Panićem, Mina je vrele akcije pred kamerama Zadruge 2 imala sa Jovicom Putniković, kao i sa Markom Markovićem, koji do nedavno bio u vezi sa Stanijom Dobrojević.

Foto: Screenshot Youtube

Pred kraj Zadruge 2, Mina je svoj boravak začinila intimnim odnosom sa Savom Perović, a u Zadruzi 3 ušla je u ljubavnu romansu sa Mensurom Ajdarpašićem, sa kojim je bila u vezi do pre par meseci.

Po ulasku u Zadrugu 4, Mina je bila u kratkoj vezi sa Franom Pujasom, međutim, do polnog odnosa nije došlo, ali je zato spavala sa Filipom Carem i to prošle noći, po prvi put.

Mina je sa još nekoliko muškaraca tokom učešča u tri sezone Zadruge razmenjivala nežnosti, kao što su Vladimir Tomović, Ervin Mujaković, Adam Đogani, Mateja Matijević, međutim, nije poznato da li je sa njima imala i intiman odnos. Upravo zbog ovog broja muškaraca, Mina važi za devojku koja je promenila najveći broj partnera za tri, odnosno četuri sezone rijalitija.

Foto: Printscreen/Youtube Pink.rs

Da li će se Mina skrasiti uskoro pored jednog muškarca ili će nastaviti sa menjanjem partnera, ostaje da vidimo.

M.M.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar