Intimno džez veče Lene Kovačević: Oduševila publiku u Zvezdara teatru

Sledeći koncert je zakazan za 16. novembar

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/RadioSOfficial

Lena Kovačević je sinoć održala koncert “Dobro došli u pozorište” na velikoj sceni Zvezdara teatra. Koncert je započela baladom “Cafe”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Hvala vam puno što ste došli večeras da budete ovde sa nama, vi ste ta prava moja publika, koja je za samo dva sata kupila sve karte. Posebno u ovo vreme kada je takva situacija, zaista je divno da ste došli, kad znam da nije lako odlučiti se i izaći na koncert među ljude”, rekla je pevačica.

Legendarni Til Lindeman u tajnoj poseti Srbiji: Došao da uživa u noćnom životu?

Presek diskografije od tri studijska albuma Lena je vešto dozirala, da ne žuri previše sa hitovima koje je plasirala poslednjih godina. Publika iako na distanci i pod strogim merama protiv cele situacije sa virusom, uživala je od prvog tona, u dahu prateći dešavanja na sceni, a vremenom je tako simpatična komunikacija sa publikom postala ravnopravan deo ove muzičke predstave.

Za sam kraj druženja od skoro dva sata, Kovačević je na bis poklonila čuvenu numeru “And I Miss You” zaboravljene grupe “Everything But the Girl”, dok je za sam kraj sačuvala ponovno izvođnje pesme “Cafe”.

Marko Luis oduševio publiku: Održao dva koncerta u istom danu

“Tokom celog ovog perioda kada nismo mogli da se vidimo i družimo na koncertima, mislim da smo shvatili jedno: da smo mnogo nedostajali jedni drugima, i vi meni, a verovatno i ja vama”, zaključila je  Lena Kovačević, a drugi koncert je zakazan za 16. novembar.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar