Marko Luis oduševio publiku: Održao dva koncerta u istom danu

Neumoran da pruži vernim fanovima svoj maksimum

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Marko Louis

Etno soul pop muzičar Marko Luis sinoć je održao čak dva koncerta zaredom u velikoj sali Kombank Dvorane u Beogradu pred oduševljenom publikom, sa ograničenim brojem ljudi i naravno na distanci. Ovo nije pokvarilo doživljaj iskrenim ljubiteljima koji su od početka do kraja plesali i pevali svaki stih hit pesama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Koncerti su održani sa veoma kratkom pauzom od jednog školskog časa, Marko je bio neumoran da pruži vernim fanovima svoj maksimum, na obe svirke.

“Samo ću nešto kratko reći na temu ove situacije, i obećavam da ni reč dalje neću zucnuti o tome, dakle, molim vas čuvajte se, i večeras na ovom koncertu, nosite maske”, kroz osmeh se obratio pevač i kompozitor ljudima u sali.

Muzički novembar: Nastupaju Marko Luis, Lena Kovačević i Bosiljčić, zvuci džeza će odjekivati Pančevom

Soul pop artist pozvao je na binu prvog gosta, rođenu sestru Maju Stojanović Luis, koja je pred kraj prošle godine objavila album prvenac “Buđenje”.

Muzičar sa svojim bendom od sedam članova napravio je proputovanje kroz svet svoja tri albuma “Shine On Me” (2015), “Beskraj” (2017), “Euridika” (2018), dok je uveliko plasirao i singlove kao najavu za novi četvrti studijski CD “Sloboda”, najavljen za decembar, po rečima samog pevača.

Vladavina benda ABBA: Ovo je najteža pesma čuvene grupe, bila je izbačena iz filma “Mamma mia”

Arsenal uspešnih pesama izazivao je euforiju u sali, mada to nije bila ta atmosfera da je sala prepuna sa barem 1500 duša koje uživaju svake sekunde. Vrhunac koncerta izazivaju moćna kompozicija “Raj za avanturiste”, ili neprolazna “Imao sam ružne sne”, a svakog oduševe “Kad je noć” i tradicional “Cveće Cafnalo” (saradnja sa Vlatkom Stefanovskim), poznata iz opusa njegovog oca Ljubiše Stojanovića Luisa, a jake emocije sigurno da izaziva antologijska veličina “Đelem, đelem”.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar